Blue Sky I

Lux și aventură

Îmbarcați- vă pe magnificul Blue Sky I, un vas de pirați luxos, din lemn, cu două catarge, pentru o croazieră inedită în Thassos!

Explorați apele și coasta insulei Thassos într-o croazieră specială, cu flota Thassos Daily Cruises! Blue Sky Thassos Cruises este o afacere de familie, în care fiecare contribuie în felul său, cu munca în echipă ca armă cheie. Este o echipă uimitoare de profesioniști, cu experiență.

Ce croaziere zilnice sunt disponibile?
Croazieră la apus de soare
– alăturați-vă unei croaziere romantice la apus de soare din Potos, Limenaria sau Skala Kallirachi.
Croazieră în jurul insulei – descoperiți toate minunile din Thassos într-o singură zi.
Croazieră zilnică – explorați obiective unice cu o croazieră zilnică în Thassos.
Croaziere private – închiriați o barcă întreagă și navigați ca un rege.

Pentru LUX, alegeți Blue Sky I

Pășiți la bordul magnificului Blue Sky I, un vas de pirați cu două catarge, care întruchipează farmecul atemporal al bărcilor tradiționale dikaart din lemn. Construit cu precizie și grijă, acest vas este o mărturie a artei navigației, oferind o experiență luxoasă și confortabilă pentru toți cei care se îmbarcă în călătoria sa captivantă.

Este cea mai MARE barcă din flota Thassos Daily Cruises, cu cea mai MARE capacitate.

”Garantăm că vă veți îndrăgosti imediat de nava noastră amiral de croazieră!”

Când pășiți pe punte, veți fi întâmpinați de ambianța liniștitoare a mării, de legănarea blândă a bărcii și cu promisiunea aventurii la orizont. Blue Sky I are 4 băi atent proiectate, astfel ca fiecare oaspete să aibă confortul binemeritat.

Rezervați-vă croazieră în Thassos!

CONFORT
Cu punțile sale mari și spațioase și șezlongurile primitoare, Blue Sky I vă îndeamnă să vă relaxați și să vă bucurați de căldura soarelui.

AVENTURĂ
Indiferent dacă vă doriți liniște sau socializare plină de viață, acest vas oferă cadrul perfect pentru ambele.

MÂNCARE & BĂUTURI
Mâncare la bord – veți fi răsfățați cu o gustare ușoară, băuturi răcoritoare și vin gratuit. Mâncarea este cumpărată proaspătă în fiecare dimineață. De asemenea, minibarul este deschis în orice moment.
Pentru vegetarieni – spuneți-ne dacă sunteți vegetarian în momentul rezervării și vă vom oferi un meniu special.
Barul bine organizat vă invită să savurați băuturi și cocktailuri răcoritoare, în timp ce vă bucurați de priveliștile panoramice uimitoare.
Bucurați-vă de barul de zi, de gustările și prânzul pe care gazdele îl pregătesc la bord, cu ingrediente locale.

croazieră de neratat!

Îmbarcați-vă pentru o odisee maritimă la bordul Blue Sky I și lăsați-vă cucerit de fermecătoarea coastă a insulei Thassos, în timp ce vă bucurați de escapada maritimă perfectă.

”Cu un an de fabricație 1995, o lungime de 25 de metri, o lățime de 7 metri și capacitatea de a găzdui 150 de pasageri pe cele 3 punți ale sale, nava noastră amiral Blue Sky I oferă spațiu amplu pentru explorare și distracție. Cele 4 baruri și viteza de 12 noduri vă asigură că fiecare moment la bord este plin de încântare și entuziasm. În plus, măsurile de siguranță și protecție împotriva incendiilor ale navei sunt la cele mai înalte standarde, oferind un nivel de protecție de 130% pentru toți pasagerii și echipajul.”

Orele de plecare pentru croaziere zilnice Thassos le găsiți pe site-ul https://dailycruisesthassos-gr.com/
Porturi de plecare: Potos, Limenaria și Skala Kallirachi din Thassos.
Sezon – Călătoriile încep din mai până la începutul lunii octombrie.
Siguranță ”Avem peste 20 de ani de experiență în croazieră, deoarece Blue Sky Cruises acordă o mare importanță siguranței dumneavoastră, respectând în același timp cele mai stricte reglementări de siguranță.”
Vremea – În caz de vreme nefavorabilă, contactați compania Thassos Daily Cruises și dacă croaziera este amânată aveți opțiunea de a schimba data sau de a obține o rambursare.

”Vă promitem o zi grozavă! Gândiți-vă la ospitalitatea locală autentică, gustările la bord și apele albastre adânci ale insulei Thassos.

Experimentați frumusețea nealterată a insulei Thassos într-o croazieră zilnică cu compania noastră de ambarcațiuni. Descoperiți plaje greu accesibile, bucurați-vă de un prânz la grătar, înotați, pescuiți și relaxați-vă în stilul tradițional grecesc.

Tradiție și confort

Blue Sky II

Submarine Boat, Glass Bottom – vas cu fund de sticlă

Submarine Boat

Așadar, sunteți gata să navigați în croaziere zilnice și să descoperiți frumusețea coastei Thassos? Alăturați-vă nouă în excursiile noastre zilnice!”

Date de contact BLUE SKY I:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/ci3YwRq3PQJGbKCp7
Potos Port
Facebook: https://www.facebook.com/blueskythassoscruises

Rezervări
Website: https://dailycruisesthassos.gr/
Telefon 1: +30 6947 611 273 (Viber, WhatsApp)
Telefon 2: +30 6943 993 259 (Viber, WhatsApp)
E-mail: info@dailycruisesthassos.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - experiență luxoasă și confortabilă pe mare; - vas tradițional din lemn cu farmec irezistibil; - capacitate mare, ideal pentru grupuri mari; - siguranță și distracție, priveliști panoramice uimitoare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos