Blue Sky II

Confort și aventură

Explorați farmecul atemporal al coastei insulei Thassos, la bordul elegantului vas Blue Sky II, oferind confort, relaxare și aventură memorabilă.

Explorați apele și coasta insulei Thassos într-o croazieră specială, cu flota Thassos Daily Cruises! Blue Sky Thassos Cruises este o afacere de familie, în care fiecare contribuie în felul său, cu munca în echipă ca armă cheie. Este o echipă uimitoare de profesioniști, cu experiență.

Ce croaziere zilnice sunt disponibile?
Croazieră la apus de soare – alăturați-vă unei croaziere romantice la apus de soare din Potos, Limenaria sau Skala Kallirachi.
Croazieră în jurul insulei – descoperiți toate minunile din Thassos într-o singură zi.
Croazieră zilnică – explorați obiective unice cu o croazieră zilnică în Thassos.
Croaziere private – închiriați o barcă întreagă și navigați ca un rege.

Pentru confort și tradiție, alegeți Blue Sky II

”Bun venit la bordul fermecătorului vas Blue Sky II, o captivantă barcă tradițională, realizată din eleganța atemporală a lemnului iroko. Această navă nu este doar o barcă; este un portal către o experiență maritimă de neuitat, concepută pentru a transporta până la 70 de pasageri în confort și cu un stil incomparabil.”

Când pășiți pe punte, veți fi copleșit de aroma bogată a lemnului și de promisiunea aventurii care vă așteaptă. Blue Sky II oferă o gamă de facilități concepute pentru a îmbunătăți călătoria dvs., inclusiv un bar primitor unde puteți savura băuturi și cocktailuri delicioase, în timp ce vă bucurați de priveliștile uimitoare ale mării deschise.

Rezervațicroazieră în Thassos!

CONFORT – Existența a două toalete atent proiectate asigură confortul și comoditatea tuturor pasagerilor.
RELAXARE – Șezlongurile și puntea superioară oferă locurile perfecte pentru a vă bucura de soare și de briza mării.
MÂNCARE & BĂUTURI – bucurați-vă de barul nostru de zi, de gustări și prânzul pregătit la bord, cu ingrediente locale.

Croazieră de neratat

Îmbarcați-vă pentru o odisee maritimă la bordul Blue Sky II și lăsați-vă cucerit de fermecătoarea coastă a insulei Thassos, în timp ce vă bucurați de escapada maritimă perfectă.

Cu un an de fabricație 1994, o lungime de 15 metri și o lățime de 5 metri, Blue Sky II emană un sentiment de grație și farmec atemporal. Cele două punți oferă spațiu amplu pentru explorare și relaxare, în timp ce viteza navei de 10 noduri asigură o călătorie lină și plăcută. În plus, măsurile de siguranță și protecție împotriva incendiilor ale navei oferă un nivel de protecție de 130% pentru toți pasagerii și echipajul, permițându-vă să vă îmbarcați în aventura maritimă cu liniște deplină.

Orele de plecare pentru croaziere zilnice Thassos le găsiți pe site-ul https://dailycruisesthassos.gr
Porturi de plecare: Potos, Limenaria și Skala Kallirachi din Thassos.
Sezon – Călătoriile încep din mai până la începutul lunii octombrie.
Siguranță – ”Avem peste 20 de ani de experiență în croazieră, deoarece Blue Sky Cruises acordă o mare importanță siguranței dumneavoastră, respectând în același timp cele mai stricte reglementări de siguranță.”
Vremea – În caz de vreme nefavorabilă, contactați compania Thassos Daily Cruises și dacă croaziera este amânată aveți opțiunea de a schimba data sau de a obține o rambursare.

”Vă promitem o zi grozavă! Gândiți-vă la ospitalitatea locală autentică, gustările la bord și apele albastre adânci ale Thassos.
Experimentați frumusețea nealterată a insulei Thassos într-o croazieră zilnică cu compania noastră de ambarcațiuni. Descoperiți plaje greu accesibile, bucurați-vă de un prânz la grătar, înotați, pescuiți și relaxați-vă în stilul tradițional grecesc.”

Lux, cu nava amiral a flotei Thassos Daily Cruises

Blue Sky I

 

Glass Bottom – vas cu fund de sticlă

Submarine Boat

Date de contact Blue Sky II:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/JEZscvTes4sYbXqn9
Skala Kallirachi
Facebook: https://www.facebook.com/blueskythassoscruises

Rezervări
Website: https://dailycruisesthassos.gr/
Telefon 1: +30 6947 611 273 (Viber, WhatsApp)
Telefon 2: +30 6943 993 259 (Viber, WhatsApp)
E-mail: info@dailycruisesthassos.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - confort și siguranță; - distracție și priveliști uimitoare; - relaxare pe șezlonguri la soare și băi în ape cristaline; - siguranță și protecție de 130%.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos