Submarine Boat

Aventură subacvatică captivantă

Explorare subacvatică confortabilă, la bordul semi-submarinului de ultimă generație. Rezervați o croazieră cu Submarine Boat, pentru o aventură subacvatică memorabilă!

Explorați apele și coasta insulei Thassos într-o croazieră specială, cu flota Thassos Daily Cruises! Blue Sky Thassos Cruises este o afacere de familie, în care fiecare contribuie în felul său, cu munca în echipă ca armă cheie. Este o echipă uimitoare de profesioniști, cu experiență.

Îmbarcați-vă într-o aventură subacvatică extraordinară, cu Submarine Boat, cu fund de sticlă! Priveliști marine incredibile, fără să vă udați, la bordul semi-submarinului de ultimă generație.

Această navă de ultimă generație oferă o experiență unică, permițând pasagerilor să rămână confortabili și în siguranță, în timp ce explorează lumea subacvatică fascinantă, fără a avea nevoie de echipament de scufundare sau abilități de înot.

Submarine Boat, semi-submarinul, cu un an de fabricație 2022, este un miracol modern, proiectat pentru a oferi o călătorie imersivă și de neuitat sub mare.

Rezervați croazieră în Thassos!

CONFORT – Pe măsură ce coborâți în salonul cu aer condiționat, vă veți găsi înconjurat de hublouri mari, care dezvăluie mediul marin captivant de afară.

EXPLORARE – Așezat confortabil, veți avea punctul de observație perfect pentru a fi martor la viața acvatică vibrantă, coralii colorați și frumusețea uluitoare a mării, în timp ce nava navighează prin minunile subacvatice.

MÂNCARE & BĂUTURI – Bucurați-vă de barul nostru de zi, gustări și prânzul pregătit pentru tine la bord cu ingrediente locale.

Croazieră de neratat

Cufundați-vă în lumea fermecătoare de sub valuri, unde fiecare moment promite să fie o experiență captivantă și uimitoare. Acest semi-submarin inovator vă invită să descoperiți comorile ascunse ale mării, în confort și stil incomparabil.

Cu o lungime de 20 de metri, o lățime de 5 metri și capacitatea de a transporta 120 de pasageri pe cele 3 punți ale sale, semi-submarinul oferă spațiu amplu pentru explorare și distracție. Cele 4 baruri ale navei vă asigură că băuturile răcoritoare sunt mereu disponibile. Viteza de 13 noduri garantează o croazieră subacvatică lină și palpitantă.

În plus, măsurile de siguranță și protecție împotriva incendiilor de top ale navei oferă un nivel de protecție de 130% pentru toți pasagerii și echipajul, asigurând liniștea pe parcursul întregii călătorii.

”Vă promitem o zi grozavă! Gândiți-vă la ospitalitatea locală autentică, gustările la bord și apele albastre adânci ale Thassos.
Experimentați frumusețea nealterată a insulei Thassos într-o croazieră zilnică cu compania noastră de ambarcațiuni.”

Lux

Blue Sky I

Tradiție și confort

Blue Sky II

Date de contact Blue Sky Submarine:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/jEzkKbAZLQtWrjib9
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/blueskythassoscruises

Rezervări
Website: https://dailycruisesthassos.gr/
Telefon 1: +30 6947 611 273 (Viber, WhatsApp)
Telefon 2: +30 6943 993 259 (Viber, WhatsApp)
E-mail: info@dailycruisesthassos.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - experiență subacvatică unică, fără echipament de scufundare; - confort și siguranță în salonul cu aer condiționat; - priveliști spectaculoase ale vieții marine prin hublouri mari; - croazieră modernă, semi-submarin de ultimă generație.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos