Taverna Kelari and Wine Cellar Museum

Panoramă, tradiție culinară, Greek Nights

Descoperiți Taverna Kelari, din satul pitoresc Agios Giorgios! Panoramă, tradiție culinară, Greek Nights. Bucurați-vă de o experiență autentică!

Taverna Kelari este situată în satul Agios Giorgios, în partea nord vestică a insulei, în zona de deal, la 4 km de coastă, respectiv la aproximativ 17 km de Capitala Limenas. Se ajunge ușor, cu mașina, pe un drum bun, pornind din șoseaua de centură a insulei, spre satul Rachoni, iar drumul spre Agios Giorgios de bifurcă spre stânga.

Este un local deosebit, amplasat pe o coastă de deal, oferindu-vă o panoramă superbă asupra dealurilor și munților din jur.

Mâncarea foarte bună, un meniu tradițional, cu preparate la cuptor sau la grătar, salate și desigur, un vin bun.

Pentru amatorii de istorii și tradiții locale, în pivniță este amenajat un muzeu la vinului.

Proprietarul Christos este extrem de primitor, dornic de a vă împărtăși povești despre zonă și despre vinurile insulei.

Să nu vă grăbiți! Bucurați-vă, după o zi de plajă, de momentele tihnite ale amiezii sau serii, de priveliște și de un pahar de vin cu aromă deosebită și parfum îmbietor.

În serile în care se organizează Greek Nights, se mănâncă în stil bufet, mâncarea tradițională – grătar de oaie, vită, porc și pasăre, salate, tzatziki, chiftele, cartofi la cuptor, paste. Atmosfera este plăcută, cu muzică live, care vă îmbie la dans.

Atmosfera unică, peisajul, mâncarea tradițională, vinul bun – concură la o experiență de neratat, în vacanța din insula Thassos.

Puteți cumpăra vin pentru acasă, va fi un cadou extrem de apreciat de cei dragi.
Satul Agios Giorgios și-a păstrat autenticitatea, predominând clădiri vechi, unele renovate cu grijă, cu păstrarea specificului local.

Chiar în acest sat, într-o familie greacă, a crescut Muhammad Ali al Egiptului, fondatorul Egiptului modern. Vă va face plăcere să vă plimbați pe străduțele pitorești în pantă, printre casele cu acoperișuri din cărămidă roșie și piatră gri.

Taverna dispune de o parcare mare, unde vă puteți lăsa mașina în siguranță.

Date de contact Taverna Kelari and Wine Cellar Museum:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/gnE12Nk79WC3K2hW7
Agios Giorgios
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100071339562184

Rezervări
Telefon: +30 694 473 7779

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Agios Giorgios
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea pe o colină, cu priveliște panoramică; - mâncare tradițională, vin din pivnițele proprii; - ambianță autentică, seri grecești cu muzică live.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos