Laskarina Taverna

Gust autentic

Savurați experiența culinară autentică, la Taverna Laskarina, din Potos

Doriți să vă bucurați de mâncăruri tradiționale grecești? Sau de pește și fructe de mare? Taverna Laskarina, situată în Potos, pe strada pietonală ce coboară spre faleză, la câțiva metri înainte de mare, vă așteaptă.

Clienții pot alege dintr-o varietate mare de preparate din fructe de mare, carne și mâncăruri tradiționale.

Zilnic se face aprovizionarea cu produse proaspete, de la pescăria locală și de la măcelărie, astfel ca totul să fie de cea mai bună calitate. Măslinele, uleiul, mierea, carnea de miel pe care le folosesc la prepararea mâncării sunt din satele din Thassos.

Pe întreaga durată a zilei, până seara târziu, taverna Laskarina vă așteaptă cu preparate proaspete, de cea mai bună calitate.

Aperitive grecești, salate de sezon, sortimente de brânzeturi, paste, mâncăruri gătite, pește proaspăt și fructe de mare, diverse preparate de carne la grătar sau la cuptor – vă puteți alege ce vă place dintr-un meniu variat.
Iar ca băuturi, găsiți diverse sortimente de bere, vin, cafea, băuturi răcoritoare și desigur – retsina, ouzo de casă și tzipouro.

Gazdele vă transmit: “Veniți cu toată încrederea la taverna noastră, pentru a vă bucura de mâncare gustoasă și de o servire rapidă, într-o atmosferă plăcută!”

Oaspeții hotelului Admiral au 10% reducere din nota de plată.

Admiral Studios

Date de contact Laskarina Taverna:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60625
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/admiralpotos

Rezervări
Tel.: +30 2593051324

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - mâncarea proaspăt preparată, meniul variat; - ingredientele locale de cea mai bună calitate; - servirea rapidă și atmosfera plăcută într-o ambianță marină relaxantă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos