Ta Panta Ola

Scule și unelte pentru casă și grădină, articole pentru pescuit

Totul pentru casă, construcții și grădină, scule și articole de pescuit găsiți la magazinul universal Ta Panta Ola din Prinos.

Magazinul universal cu produse pentru construcții, scule, unelte și articole de pescuit Ta Panta Ola este situat în centrul localității Prinos. Și-a deschis porțile pentru a-și primi primii clienți în vara anului 2011 și este bine cunoscut în întreaga insulă.
”Continua tendință ascendentă a cererii, dinamica înnoirii gamelor de produse, dorința de a fi utili clienților noștri și cei peste zece ani de experiență în domeniu, fac să fim un magazin universal tehnic modern, cu peste 10.000 de produse.”
”După primul an de funcționare nu am ezitat să ne extindem activitatea și pentru că iubim marea, suntem în prezent magazinul numărul unu de articole de pescuit, accesorii și momeală vie din insula Thassos.”
Articolele de pescuit comercializate acoperă principale tipuri de pescuit, precum si tot ce este conex pescuitului, din categoriile nada, bagajerie, îmbrăcăminte, încălțăminte, camping, outdoor.
Clienții – localnici și turiști, au încredere și vin și revin pentru:
• fiabilitatea produselor
• calitatea materialelor
• servicii prompte și excelente
• prețuri economice
• competent profesională a personalului
• suport tehnic.
Personalul vă oferă informații, sfaturi și recomandări, ajutându-vă să alegeți rapid ce vi se potrivește în bugetul pe care îl aveți alocat, dintre cele peste 10.000 de produse aflate pe stoc.
Produsele sunt de cea mai bună calitate, de la firme renumite.
Feronerie
Vopsitorie
Instalații sanitare
Pescuit
Aici găsiți uneltele și sculele electrice de care aveți nevoie, materiale de construcții, instalații sanitare, feronerie, vopseluri și adezivi, materiale de izolare și multe altele pentru casă și grădină.
Și nu în ultimul rând, tot ce vă este necesar pentru o partidă reușită de pescuit – undițe și momeală vie – aici găsiți.

Date de contact Ta Panta Ola:

Telefon: +30 25930 71934
Facebook: ΚΟΥΒΕΛΗΣ-Πολυκατάστημα https://www.facebook.com/profile.php?id=100054245300293
INSTAGRAM kouvelis_department_store

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - fiabilitatea produselor și servire promptă; - calitatea materialelor și prețuri economice; - suport tehnic și competent profesionist acordat de personal; - gama variată de produse, inclusiv articole de pescuit.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos