The Sweet Spot Wedding Photography

Nu contează la ce te uiți, ci ceea ce contează cu adevărat este ce poți vedea

The Sweet Spot Wedding Photography – Tomasz Popiel, fotograf de excepție. Momentele de neuitat, emoții autentice, în locații excepționale – amintiri de la nunta în Thassos

The Sweet Spot Wedding Photography vă oferă servicii de fotografie de nuntă în insula Thassos.

“Numele meu este Tomasz Popiel și sunt fotograf de nuntă, locuind și oferind servicii de fotografie pe insula Thassos din Grecia.
Aș vrea să vă povestesc puțin despre mine și despre cea mai mare pasiune din viața mea, fotografia.
Interesul meu pentru fotografie izvorăște din caracterul meu, în care este o curiozitate irezistibilă despre lume, locuri și oameni. Aceasta îmi permite să surprind momente, emoții și evenimente pe care mi-aș dori să le păstrez. Dezvoltarea acestei pasiuni a fost favorizată și de activitatea mea profesională, în care am folosit zilnic un aparat de fotografiat.

La fotografia mea caut mereu un punct de perspectivă interesant, pentru a găsi unghiul perfect, care să-mi permită să surprind cadre deosebite. Încerc să propun locații excepționale și locuri nedescoperite în insula Thassos. Totodată aleg cu atenție momentul potrivit pentru ședința foto, când lumina este lină și plăcută.

În calitate de fotograf de nuntă în Thassos, am avut șansa să fac reportaje de nuntă și să particip la ședințe foto în care am ocazia să surprind acele momente unice. Acestea sunt importante pentru fiecare cuplu – emoții neascunse și sentimente sincere asociate acestora.
În fotografiile de nuntă, încerc să surprind caracterul specific și starea de spirit a acestui eveniment sublim. Această expresie artistică este un suvenir grozav, care reînvie starea de spirit a acelor evenimente, de fiecare dată când le privești.

Motto-ul meu este: „Nu contează la ce te uiți, ci ceea ce contează cu adevărat este ce poți vedea”.
Oferta mea de fotografie include ședință foto de pregătire a mirilor, ceremonia de nuntă propriu-zisă, recepția de nuntă, ședință foto dedicată la locație. Dacă este nevoie execut și filmări video.
Dacă sunteți interesat de toate acestea și doriți să întrebați sau să rezervați o ședință foto, nu ezitați să mă contactați prin e-mail sau să mă sunați”.

Date de contact Sweet Spot Wedding:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.55378
Website: http://www.thesweetspotwedding.photography/
E-mail: thassos@thesweetspotwedding.photography
Tel.: +30 695 519 6899

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - fotografii pentru amintiri unice și autentice; - profesionalism și artă; - portofoliu extins.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos