Studios Χάρης Haris

Curățenie, confort, grădină

Studios Χάρης Haris – apartamente convenabile, curate și confortabile, la 15 minute de plimbare până la plaja Golden Beach

Studios Χάρης Haris sunt situate convenabil, lângă șoseaua de centură a insulei, în Skala Potamia, la 400 m de plaja din Skala Potamia și 15 minute de plimbare până la plaja Golden Beach.

Sunt 6 apartamente mobilate, care sunt echipate pentru un sejur confortabil în sistem self-catering. Fiecare apartament poate găzdui 4 persoane.
Apartamente sunt foarte curate, întreținute zilnic pentru confort maxim. Curățenia zilnică este asigurată, garantând un sejur plăcut și lipsit de griji.

Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și au chicinete complet echipate, televizoare cu ecran plat, băi cu duș. Balcoanele și terasele sunt mobilate.

În fiecare dintre apartamente veți găsi un etaj spațios, cu 2 paturi twin, bucătărie de dimensiuni standard complet utilată, masă și scaune și un balcon mare, mobilat confortabil, cu vedere la grădină. La etajul superior este un balcon spațios.

Wi-Fi este gratuit și disponibil în apartamente și în zonele exterioare.

Vila are o grădină încântătoare, unde vă puteți relaxa în aer liber, să beți o băutură rece și să savurați un grătar gustos.

În grădină este un grătar care poate fi utilizat de către oaspeții care doresc să se bucure de mese în aer liber.
Există și un loc de joacă unde cei mici se pot juca.

”În frumosul sat Skala Potamia și la doar o mică distanță de Golden Beach, înconjurat de un peisaj încântător care combină munții verzi și marea albastră, vă așteptăm să stați în minunatele noastre apartamente cu două etaje, unde vă puteți bucura de o vacanță minunată alături de dvs. familie și prieteni. ”

La doar 15 metri de cazare se află o tavernă locală, unde oaspeții pot savura mese delicioase și preparate tradiționale. La 20 de metri se găsește brutăria locală, care oferă zilnic produse proaspete și gustoase.La doar o scurtă plimbare veți găsi una dintre cele mai populare plaje de pe insulă, împreună cu sporturi nautice, baruri pe plajă, restaurante, supermarketuri, magazine și multe altele.
În plus, plaja Golden Beach, cu nisipul său fin și apa limpede, se află la doar 15 minute de mers pe jos, oferind oportunități excelente de relaxare și agrement.

Date de contact Studios Χάρης Haris:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/TyGde4S9KTVcM8Qv7
Skala Potamia

Rezervări
Email: Nikosminti@hotmail.com
Telefon: +30 697 409 2346 Dna. Penga

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - apartamente foarte curate, întreținute zilnic; - acces din șoseaua de centură a insulei; - la 15 metri de o taverna locală; - plaja Golden Beach la 15 minute de mers pe jos.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos