Sti Foufou

La grătar, la munte

Sti Foufou vă așteaptă cu bucate delicioase, proaspete, pregătite la grătar, în tradiționalul sat de munte Panagia

Sti Foufou este un local tradițional, situat în pitorescul sat de munte Panagia, în zona centrală.
Aici găsiți o varietate de bunătăți preparate la grătar, la comandă. Pe alese aveți: fripturi, souflaki – frigărui, coaste de miel, cârnați, legume – proaspete și cu cele mai bune ingrediente locale.

Particularitatea acestui local este că vă puteți alcătui porția selectând din meniu câte ceva din preparatele preferate – puțin (sau mult) din toate.

De fiecare dată când veniți puteți descoperi alte și alte bunătăți sau vă puteți bucura de specialitățile deja apreciate de dumneavoastră.
După o zi de plajă, răsfățați-vă cu o incursiune în răcoarea muntelui și vizitați satul cu căsuțe tradiționale și platani bătrâni, alei înguste pietruite, canale cu apă curgătoare și cișmele cu apă de izvor. Satul este situat în partea de nord-est a insulei, la 8 km de capitala Limenas și la 300 m deasupra nivelului mării.
Iar după plimbare, ce poate fi mai bine venită ca o masa la Sti Foufou, cu preparate proaspete, pregătite la grătar, însoțite de o bere rece, un vin bun din selecția localului sau o limonadă fresh.
Localul este deschis pe tot timpul anului, fiind foarte apreciat atât de turiști cât și de localnici.

Date de contact Sti Foufou:

Rezervări
Tel.: +30 6947169331
E-mail: nikosxanth2@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - diversitate culinară, meniu personalizat; - preparate proaspete, gustoase, pregătite la grătar; - relaxare cu o masă bună și o băutură aleasă, la răcoarea muntelui.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos