Sofia’s Olive Grove

Relaxare în mijlocul naturii

Vacanță relaxantă la Sofia’s Olive Grove – o vilă cu studiouri moderne și confortabile, în Skala Kallirachi, în mijlocul livezilor de măslini

Sofia’s Olive Grove este o frumoasă vilă, înconjurată de livezi de măslini, situată într-o zonă liniștită, la doar 2 minute de mers cu mașina de plajă și portul Skala Kallirachi.

”Familia mea este din Kallirachi, unde am creat aceste 5 studiouri cu bun gust și confort modern. Le puteți găsi într-o locație încântătoare, într-o livadă de măslini de 5.000 m².”

Locația este ideală pentru vacanțe liniștite și relaxante.

Studiourile de la etaj oferă o vedere uimitoare asupra portului Skala Kallirachi, cu apusurile sale de neuitat. Studiourile de la parter au vedere la munții Kallirachi sau la mare.

Facilități precum A/C, Wi-Fi gratuit, plase la geamuri, chicinetă, frigider, fierbător de apă, mixer frappe, sandwich toaster, TV cu ecran plat, dulap, fier de călcat, uscător de păr, suport de uscare pentru haine și pat pentru copii disponibile (la cerere) completează șederea în acest loc frumos.
Pentru oaspeții vilei este disponibilă o mașină de spălat rufe.

Vila este amplasată într-o curte mare, unde copiii se pot juca în siguranță.

Există o zonă de grătar cu o mulțime de mese și scaune.

Un loc de parcare sigur pentru mașina dumneavoastră este, de asemenea, disponibil în curte și există camere video de securitate.

În apropiere găsiți mini-marketuri, brutărie, farmacie, cafenele, taverne și bineînțeles frumoasele plaje ale satului Skala Kallirachi.

”Eu și familia mea suntem mereu aici pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie. Vă garantăm rezervarea cazării dumneavoastră, care vă va aștepta curată și în ordine. Intenția noastră este să vă oferim un loc în care să petreceți o vacanță de neuitat, în care veți dori mereu să reveniți!”

”Contactați-ne astăzi pentru a afla dacă datele dorite sunt disponibile și pentru a primi oferta noastră, special făcută pentru dvs.!”

Date de contact Sofia’s Olive Grove:

Localizare
https://maps.app.goo.gl/Sd4AZY5joAGKUiPr8
Skala Kallirachi
Website: https://sofiasolivegrove.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064990661382

Rezervări
E-mail: sofiasolivegrove@hotmail.com
Telefon: + 30 6986 378 867

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - locație liniștită, ideală pentru vacanțe relaxante; - totul nou și modern, confort și siguranță; - curte mare, unde copiii se pot juca în voie; - zonă de grătar și parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos