Summer Memories House

Ospitalitate și liniște

Vacanțe liniștite la Summer Memories House din Skalla Kallirachi -confort și ospitalitate, în apropierea mării

Summer Memories House este situată în satul Skala Kallirachi, la doar 90 de metri de mare.

Este o casă de vacanță fermecătoare și confortabilă, ideală pentru cupluri, familii și grupuri de prieteni. Este formată din 2 dormitoare însorite, un living cu o canapea, bucătărie complet utilată, o baie cu cadă și duș, terasă mobilată.
În fiecare dormitor este un pat dublu, iar într-unul din dormitoare mai este o canapea.
În bucătărie aveți la dispoziție un cuptor mic electric, cu plită, frigider mare, ceainic electric, mixer frappe, sandwich toaster.
Puteți lua masa atât în living cât și pe terasă.

Alte dotări

A/C și Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, dulap, fier de călcat, uscător de păr, uscător pentru haine, plase de insecte la ferestre, pat pentru copii (la cerere).

Casa de vacanță are o curte spațioasă, amenajată cu loc de luat masa și relaxare, unde vă puteți bucura de micul dejun. În curte vă puteți prepara bunătăți la grătar.
Este disponibilă parcare gratuită.

Gazdele vă transmit:

”Ne întâlnim personal pentru check-in. Familia mea și cu mine vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta în toate privințele, dorința noastră fiind de a vă faceți șederea plăcută și memorabilă! Intenția noastră este să vă oferim un loc de vacanță pe care veți dori să îl vizitați mereu din nou! Cazarea dumneavoastră va fi curată și rezervarea garantată! Zâmbetul și fericirea dumneavoastră vor fi cele mai bune recompense pentru noi.
Contactați-ne astăzi și vom fi bucuroși să vă facem o ofertă personalizată pentru datele pe care le doriți pentru vacanță!”

La 5 minute de mers pe jos se afla centrul satului, unde aveți acces la mini-marketuri, cafenele, taverne, o brutărie, o farmacie și o stație de autobuz.

Gazdele sunt foarte ospitaliere și veți primi toate informațiile de care aveți nevoie în organizarea plimbărilor dumneavoastră prin insulă.

Detalii de contact Summer Memories House:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/YRvWA6yfUqzeU4wP6
Skala Kallirachi

Rezervări
E-mail: memories-house@hotmail.com
Telefon: +30 6985 069 455

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - zonă liniștită, marea în apropiere; - confort, grădină, terasă, grătar, parcare; - dotări complete pentru o ședere plăcută și relaxantă; - ospitalitate autentică.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos