See to Sea Bungalow

Relaxare și confort chiar lângă mare

See to Sea Bungalow, chiar lângă mare, în Skala Kallirachi, un loc ideal pentru relaxare, cu facilități moderne și priveliște uimitoare

See to Sea Bungalow, situat chiar lângă mare, în Skala Kallirachi, este ideal pentru relaxare și petrecerea timpului cu prietenii și cei dragi. Stând pe balcon, puteți vedea și simți marea și auzi sunetul valurilor. De aici puteți asista și la apusurile magice care luminează cu spectaculos cerul serii. Veți fi fermecat de culorile incredibile ale cerului.

Este un bungalou fermecător și confortabil, ideal pentru cupluri, familii și grupuri de prieteni.

Este compus din 2 dormitoare separate, o baie, un living cu o bucătărie complet utilată și o terasă care atinge marea.

Poate găzdui până la 6 persoane.

In bucătărie aveți un frigider mare, mașină de spălat vase, ceainic electric, mixer frappe, sandwich toaster.

Terasa situată chiar lângă mare este frumos amenajată, cu mobilier exterior – fiind un loc încântător pentru luat masa sau relaxare. Aveți la dispoziție șezlonguri.

Alte dotări: A/C și Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, dulap, fier de călcat, uscător de păr, uscător pentru haine, plase de insecte la ferestre, pat pentru copii (la cerere), grătar.

Este disponibilă parcare gratuită.

Accesul direct la mare și priveliștea uimitoare vă completează șederea în acest loc frumos.

La mai puțin de 2 minute cu mașina se află centrul satului unde veți avea acces la taverne, cafenele, mini-marketuri, o brutărie, farmacie și o stație de autobuz. De asemenea, portul de pescuit este un loc frumos pentru a te plimba și a savura o masă bună la o taverna locală.

Gazdele sunt foarte ospitaliere și veți primi toate informațiile de care aveți nevoie în organizarea plimbărilor dumneavoastră prin insulă.

Gazdele vă transmit:
”Ne întâlnim personal pentru check-in. Familia mea și cu mine vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta în toate privințele, dorința noastră fiind de a vă faceți șederea plăcută și memorabilă! Intenția noastră este să vă oferim un loc de vacanță pe care veți dori să îl vizitați mereu din nou! Cazarea dumneavoastră va fi curată și rezervarea garantată! Zâmbetul și fericirea dumneavoastră vor fi cele mai bune recompense pentru noi.
Contactați-ne astăzi și vom fi bucuroși să vă facem o ofertă personalizată pentru datele pe care le doriți pentru vacanță!”

Detalii de contact See to Sea Bungalow:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/3GDob4qGodhZtHme7
Skala Kallirachi
E-mail: see-to-sea@hotmail.com
Telefon: +30 6985 069 455

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - acces direct la mare și priveliște uimitoare; - terasă frumos amenajată, chiar lângă țărm; - confort, totul nou.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos