Smaragdi Studios

Confort și liniște în Pefkari

O vacanță liniștită și convenabilă la Smaragdi Studios în Pefkari, Thassos, la 100 m de plajă. Confort, chicinetă. Grădină cu amenajări pentru relaxare, facilități de grătar.

Smaragdi Studios se află în satul Pefkari, în sudul insulei Thassos, într-o zonă liniștită. Vila este situată la doar 100 de metri de plaja din Pefkari.

Sunt unităţi de cazare în sistem self-catering.

Toate studiourile şi apartamentele de la Smaragdi sunt decorate cu gust şi au chicinetă cu plită și cuptor electric şi TV prin satelit.

Baia este dotată duș.

Grădina este mare, frumos amenajată, cu umbră naturală de la copaci. În grădină vă stau la dispoziție amenajări pentru relaxare și facilităţi de grătar.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Gazdele sunt foarte ospitaliere și vă stau la dispoziție cu toate informațiile pentru organizarea excursiilor prin insulă.

În apropiere este un supermarket. în Pefkari, pe faleză sunt terase, taverne, beach baruri.
Stațiunea Limenaria, al doilea oraș ca mărime din insulă, este la o distanţă de 3 km, iar animatul Potos se afla la 1 km distanță. În Potos puteți ajunge într-o scurtă plimbare pe jos. Acolo veți găsi nenumărate taverne, baruri, cafenele, magazine și alte atracții.

Date de contact Smaragdi Studios:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/NU9WRDgrMtgwi6VC6
Pefkari
Facebook: https://www.facebook.com/athina.papaki.07/

Rezervări:

E-mail: ioanna.fereli@yahoo.gr
Tel.: +30 6948172521

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pefkari
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea perfectă la doar 100 m de plajă în Pefkari; - unitățile confortabile self-catering cu chicinetă; - amenajărlei în grădină pentru relaxare și facilități de grătar disponibile; - parcarea privată gratuită și accesul facil la Limenaria și Potos.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos