Samaras All-Day Bar & Restaurant

Bucurați-vă de gusturi tradiționale la malul mării

Descoperiți tradiția bucătăriei grecești la Samaras All-Day Bar & Restaurant. Mic dejun delicios, gustări și priveliști spectaculoase la mare.

Samaras All-Day Bar & Restaurant vă așteaptă pe faleza din Limenaria, chiar lângă plajă. Începeți-vă ziua cu un mic dejun a la carte, cu preparate locale și rețete tradiționale grecești, servite la terasa restaurantului! Sau poate doriți o gustare dulce – cu gemuri, prăjituri și plăcinte de casă.

În timp ce ziua se scurge, savurați feluri excepționale servite la prânzul și cina luate pe terasă. La restaurant vă așteaptă gustări delicioase sau mese ușoare calde și reci, create cu cele mai bune ingrediente locale. Puteți adăuga băuturi răcoritoare, cocktailuri pregătite pe loc din fructe proaspete, în timp ce vă bucurați de priveliștile mării Egee.

Iar o cină romantică la malul mării poate încheia o zi minunată de vacanță.

Sunt oferite șezlonguri gratuite pe plajă pentru clienți.

Iar dacă doriți o cazare excepțională, chiar pe plajă, cu piscină și priveliști spectaculoase la mare, Samaras Limenaria Beach Hotel vă așteaptă. Piscină, spațiu de joacă pentru copii, confort și răsfăț. Camerele sunt spațioase și confortabile, cu vedere spectaculoasă la mare.

Samaras Limenaria Beach Hotel

Date de contact Samaras All-Day Bar & Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57241
Limenaria
Website: http://www.samarasbeach.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Limenaria-Beac … 986389958/

Rezervări
E-mail: info@samarasbeach.gr
Tel.: +30 25930 52981, +30 6974 740 777

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm Samaras All-Day Bar & Restaurant pentru: - preparate locale și rețete tradiționale grecești autentice; - terasă la malul mării; - gustări preparate cu cele mai bune ingrediente locale; - șezlonguri gratuite pe plajă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos