Rigas Building & Home Materials

Experiență și produse de înaltă calitate

RIGAS Building & Home Materials din Potos – materiale de construcții de calitate, la prețuri competitive. Experiență și know-how vast, pentru soluții personalizate în construcții durabile.

La magazinul RIGAS Building & Home Materials din Potos, cu specific materiale de construcții, bricolaj și decorațiuni, găsiți o gamă largă de mărfuri de calitate, la prețuri competitive!

Firma a fost înființată în anul 1999, cu sediul în Potos, în sudul insulei Thassos, cu obiect de activitate de comerț cu ridicata cu lemn, materiale de construcții și obiecte sanitare.

În anul 2014, compania, urmând consecvent politica de dezvoltare continuă, s-a relocat pe o suprafață de 4.000 mp și și-a extins activitatea în noi clădiri complet echipate și într-o modernă clădire industrială.

Compania, după atâția ani de operare, are un vast know-how în obiectul sau de activitate – materiale de construcții, lemn și obiecte sanitare și oferă constant cunoștințele sale tehnice clienților săi.

Rigas, aliatul dumneavoastră când vine vorba de inspirație și idei inovatoare, vă pune la dispoziție o mulțime de materiale de construit excepționale, care vă vor ajuta în procesul de construcție.

Descoperiți idei noi de amenajare și decorare pentru casa și grădina dumneavoastră!

Sute de mărci de produse de calitate și de marcă.

“Întotdeauna încercăm să oferim clienților noștri cele mai bune prețuri posibile. Experiență și cunoștințe. Găsim soluția potrivită pentru orice problemă de construcție cu care vă confruntați.”

Date de contact Rigas Building & Home Materials:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61715
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/RigasBuilding
Website: https://rigasbuilding.gr/
E-mail: info@rigasbuilding.gr
Tel.: +30 2593052280

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - mărfurile de marcă la prețuri competitive pentru construcții durabile; - experiența vastă și know-how-ul în materiale de construcții și lemn; - diversitatea și soluțiile personalizate.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos