Youniq

Multi-brand. Mărci prestigioase și varietate.

Youniq, un cochet magazin multi-brand în centrul Potos-ului, oferind produse de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii. Mărci prestigioase și varietate.

Situat în zona  pietonală a stațiunii Potos, Youniq reprezintă un nou magazin multi-brand, axat pe comercializarea produselor de înaltă calitate destinate femeilor, bărbaților și copiilor. Portofoliul rafinat include nume prestigioase precum CROCS, IPANEMA, RIDER, GRENDHA, LEVI’S, SKECHERS, SALOMON, HAVAIANAS și PLATINUM FASHION.

Localizat convenabil în centrul orașului, pe strada paralelă cu faleza, magazinul oferă o largă varietate de încălțăminte și îmbrăcăminte, adresându-se unui public diversificat.

În portofoliul de mărci de renume, CROCS se distinge prin confortul inconfundabil, IPANEMA aduce în prim plan design-ul brazilian autentic, iar RIDER completează oferta cu o gamă variată de opțiuni trendy. GRENDHA emană eleganță, LEVI’S rămâne un pilon al stilului clasic, iar SKECHERS adaugă o notă sportivă distinctivă.

SALOMON, cunoscut pentru echipamentele de outdoor de înaltă performanță, găsește în Youniq un partener potrivit, iar HAVAIANAS aduce spiritul brazilian în colecție. PLATINUM FASHION completează experiența de shopping cu produse moderne și versatile.

Într-o ambianță plăcută, Youniq îi așteaptă pe toți ce care caută produse de calitate. Personalul vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerea celor mai potrivite articole, oferindu-vă o experiență de shopping plăcută.

Date de contact pentru magazinul Youniq

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 2!4d24.606
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/Youniq-Thassos-100245705884590
Instagram: https://www.instagram.com/youniqthassos/
E-mail: youniq_thassos@outlook.com
Tel.: +30 6942424535; +30 2593052074

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - varitatea produselor de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii; - mărcile de renume internațional precum CROCS și SKECHERS, disponibile exclusiv; - experiența de shopping plăcută; - personal profesionist, pentru alegeri potrivite.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos