Cozy Suites

Eleganță, lux, intimitate

Cozy Suites, un mic hotel elegant în Potos, confort de lux, facilități premium și intimitate, pentru o ședere memorabilă într-o ambianță sofisticată.

Cozy Suites, un loc perfect, ascuns în inima Potosului! Acest mic hotel elegant este locul în care stilul întâlnește confortul. Cozy Suites vă vor satisface așteptările în orice mod prin locația privilegiată, ambianța sofisticată și serviciul impecabil.

Hotelul este găzduit perfect într-o clădire frumoasă din inima orașului Potos. Fie că vizitați Potos pentru o ședere scurtă sau lungă, camerele frumos amenajate și decorate inteligent sunt gata să vă întâmpine și să devină un refugiu privat în timpul șederii dvs. în Thassos.

Atenția la detalii este vizibilă în fiecare cameră, de la decorul cu bun gust, până la articole de toaletă gratuite.

Suite Standard, 22 mp

Găzduiește 2 adulți
Cu un stil modern și luxos, Suite Standard vă oferă o experiență unică. Atenția la detalii și facilitățile de înaltă calitate vă vor asigura o ședere excepțională.
Toate apartamentele dispun de un pat matrimonial king size sau, în unele cazuri, paturi duble, cu saltea din coco mat și balcon privat. Camera are, de asemenea, o baie modernă dotată cu duș.
Suite Standard vă va depăși așteptările – decorat elegant, cu o paletă de culori proaspete combinată cu mobilier din lemn natural, cu siguranță veți iubi farmecul și confortul acestei camere.

Suite Superior, 25 mp

Găzduiește 2 adulți + 1 copil sau 3 adulți
Suita Superior este combinația perfectă de confort și lux sofisticat.
Apartamentele superioare satisfac nevoile celor care doresc un confort excepțional, cu o tentă de culoare proaspătă și lux. Toate apartamentele dispun de un pat matrimonial king size sau, în unele cazuri, paturi duble, cu saltea din coco mat și balcon privat. Camera are, de asemenea, o baie modernă dotată cu duș.

Apartament Deluxe, 40 mp

Găzduiește 2 adulți + 2 copii sau 4 adulți
Modern și luxos, Apartamentul Deluxe din Cozy Suites este ideal pentru dvs., care sunteți în căutarea unei camere mai mari, cu mai multă intimitate. Apartament Deluxe oferă o zonă de relaxare și un balcon cu vedere la mare. Atenția la detalii și facilitățile de înaltă calitate vă vor asigura o ședere excepțională. Apartamentele Deluxe vor satisface gustul eclectic al celor mai sofisticați călători, oferind un dormitor cu o cameră de zi luminoasă separată. Ideal pentru cupluri sau familii de până la 4 membri, apartamentul Deluxe este locul perfect pentru a vă relaxa după o zi agitată. Răsfățați-vă folosind facilitățile de înaltă calitate ale apartamentului și relaxați-vă!
Toate apartamentele oferă paturi twin sau duble, cu saltea coco mat, o canapea extensibilă și un balcon privat. Camera are, de asemenea, o baie modernă dotată cu duș.

Facilități și servicii

Recepție deschisă 18 ore
Parcare
Wi-fi gratuit în camere și în zonele publice
Rent-a-car desk
Rezervări zilnice de croaziere / Jeep Safari

Hotelul este ascuns pe o alee liniștită din inima minunatului sat Potos, la doar câțiva metri distanță de pasajul pietonal animat și plaja principală Potos.

Date de contact Cozy Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2%B036’37…61027!4d24.60644
Potos
Website: https://cozysuites.gr/contact/
Facebook: https://www.facebook.com/COZY-suites-Thassos-160901991228077/

Rezervări
E-mail: info@cozysuites.gr
Tel: +30 25930 52145; +30 6944 209 822

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală și serviciile impecabile pentru o ședere confortabilă; - camerele elegante, decorate cu atenție la detalii, asigurând intimitate; - mic dejun gustos și variat; - parcare privată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos