Icon Suites

Eleganță rafinată la malul mării

Icon Suites, un complex rafinat în Thassos – relaxare de lux, chiar pe plaja din Potos. Apartamentele cu design minimalist au priveliști panoramice, facilități premium, oferind o experiență exclusivă.

Icon Suites este un complex modern de apartamente sofisticate, amplasat chiar pe plaja stațiunii Potos din Thassos. Oferă mirifice priveliști spre mare. Caracterul minimalist, tonurile ușoare, albe împreună cu iluminarea blândă, creează un ambient ideal pentru relaxare și liniște, fiind proiectate cu o simplitate luxoasă, în frumusețea naturii.

Locația excelentă, pe plaja primitoare a stațiunii Potos,  este la 20 de metri de drumul principal, care vă va conduce să explorați în detaliu comorile insulei.

Cele 14 apartamente, distribuite în 5 clădiri conectate la clădirea principală cu recepția, împreună cu piscina centrală, pool bar-ul și zona de restaurant amplasate chiar pe malul mării, oferă priveliști panoramice unice către apele albastre ale mării Egee, vizibile de pe terasa de 8 m2.

Icon Suites dispune de diverse tipuri de apartamente, inclusiv Standard Suite (la parter sau la primul etaj), Superior Bungalow Suite, Deluxe Suite (la parter sau la primul etaj) și Apartment cu două dormitoare.

Fiecare unitate de cazare este echipată cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, balcon cu vedere la mare și piscină, minibar și aparat de cafea. Facilitățile includ și baie privată cu halate și papuci, prosoape și lenjerie de pat. Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate.

Designul apartamentelor reflectă temperamentul insular. Integrează farmecul lemnului și luxul pietrei, subliniind astfel frumusețea unică a insulei Thassos. Mediul de o frumusețe de nedescris, în combinație cu decorul sofisticat și locația excepțională, fac din Icon Suites destinația ideală pentru vacanțe relaxante în familie sau escapade romantice.

Piscina ecologică, barul exotic și lounge-ul pe plajă completează experiența unică.

Serviciile excepționale și personalul bine instruit și multilingv asigură satisfacerea tuturor nevoilor și dorințelor oaspeților.

Icon Suites oferă mic dejun gratuit (inclusiv opțiuni vegane) și meniu a la carte între orele 12:00 și 22:00. Piscina de 1,4 m adâncime, fără clor, reprezintă o oază ecologică în inima complexului. Pentru cei mici, există și o zonă specială de înot.

La barul de la piscină, oaspeții se pot bucura de gustări, salate, cafea și cocktailuri între orele 10:00 și 24:00, în timp ce se admiră panorama mării în ambianța muzicii atent selectate. Icon Suites promite una dintre cele mai memorabile experiențe ale apusului. Ce poate fi mai plăcut decât să combini o cină perfectă – mâncăruri delicioase, însoțite de o băutură specială și desigur de un minunat desert – cu un apus de soare maiestuos?

Date de contact Icon Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2…24.60721
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/iconsuitesthassos/
Instagram: https://www.instagram.com/iconsuitesthassos/
Website: http://www.iconsuites.com/en/

Rezervări
Email: info@iconsuites.com
Tel.: +30 2593052050

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștile unice, panoramice către Marea Egee; - design-ul luxos și select; - locația excelentă: pe plaja primitoare a stațiunii Potos; - piscină, pool bar, restaurant rafinat, plajă; - serviciile excepționale, personal bine instruit.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos