Reverie Food and Drink

O experiență relaxantă și plăcută, la malul mării

Reverie Food and Drink vă așteaptă pe plaja din Limenaria, cu mâncare delicioasă și băuturi alese, pentru relaxare și distracție

Reverie Food and Drink este un nou Beach Bar, frumos amenajat, situat pe plaja din Limenaria, înspre capătul liniștit al stațiunii.

Aici vă veți bucura de priveliștile uimitoare ale mării, de apa cristalină și de plaja cu nisip auriu.

Barul oferă gratuit clienților șezlonguri și umbrele celor care doresc să-și petreacă ziua la soare. Este un loc minunat pentru a vă relaxa, a vă bucura de plajă și a admira peisajele frumoase și măreția Muntelui Athos, în zare.

Este locul perfect pentru vă începe ziua cu un mic dejun pregătit din cele mai bune ingrediente și o cafea savuroasă.

Pe parcursul zilei, până târziu în noapte puteți să vă delectați cu aperitive gustoase – burgeri, inclusiv vegetarieni, sandvișuri, pizza, gyros, tortilla, hot dog. Aveți de ales dintr-o gamă variată de salate – totul proaspăt și bun.

Reverie este cunoscut și pentru delicioasa sa bucătărie grecească și internațională.

Vă așteaptă o varietate de feluri de mâncare, de la fructe de mare proaspete, paste, la meze grecești tradiționale. Sunt disponibile și feluri de mâncare vegetariene. Veți fi încântați de calitatea mâncării și servirea prietenoasă.

Ce poate fi mai relaxant decât a savura o băutură rece, privind cum soarele se scufundă sub orizont.
Barul oferă o gamă largă de băuturi, inclusiv vinuri locale, cocktail-uri și băuturi non-alcoolice.

În plus, seara, barul propune Happy Hours la cocktailuri, de la ora 21:00 la 0:00, oferind ocazia perfectă de a încerca diverse combinații.

Lângă bar, Reverie dispune și de o piscină atrăgătoare, accesul clienților fiind gratuit – pentru cei care preferă să se răcorească, să înoate sau să se relaxeze pe șezlonguri.

Pentru zile memorabile de vacanță, alegeți Reverie pentru relaxare, mâncare bună și divertisment. Cu locația sa uimitoare la malul mării, mâncarea delicioasă, gama selectă de băuturi, atmosfera plină de viață și facilitățile precum piscina, poate deveni un loc preferat în sejurul dumneavoastră.

Este disponibilă parcare gratuită.

”Vă așteptăm pentru o experiență relaxantă și plăcută!”

Date de contact Reverie Food and Drink:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/4v7y6NBZKCr4UAu39
Limenaria
Instagram: https://www.instagram.com/reverie.suites
Website: https://reveriesuites.gr/

Date de contact
Telefon: +30 2593 053 154, +30 2593 052 163
Email: reveriesuites@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - locație liniștită, plajă cu nisip auriu, priveliște uimitoare; - gama variată de mâncare delicioasă; - Happy Hours la cocktailuri seara; - șezlonguri, acces la piscină și parcare - gratuite pentru clienți.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos