Potos Tours

Experiențe unice, tururi captivante

Descoperă insula Thassos cu Potos Tours: experiențe unice, tururi captivante – de la aventuri în jeep safari, la obiective antice și excursii cu barca. Prețuri accesibile și ghizi locali experimentați, pentru aventuri autentice.

Vă surâde o experiență exotică în Thassos? Cu Potos Tours, vă bucurați de tururi create special pentru dumneavoastră.

”Dorința noastră este să vă aducem mai aproape de frumusețile insulei Thassos, dezvăluindu-vă părțile sale mai puțin văzute, realmente fascinante. Diversitatea ofertelor noastre, de la turul obiectivelor antice ale insulei, până la un safari cu jeep-ul și excursii cu barca, mai mult ca sigur vă va satisface orice curiozitate pe care ați putea-o avea vizavi de aceste minunate meleaguri.”

Jeep Safari – 8 ore

Jeep Safari are loc într-o decapotabilă Suzuki Jimny sau în faimosul Jeep Renegade. Veniți și explorați insula Thassos într-un mod unic!
Bucurați-vă de vânt, de soare și de priveliștile amețitoare din împrejurimi. Descoperiți frumusețile insulei pline de verdeață, de la plajă până la munte. Faceți chiar azi o rezervare și pregătiți-vă de o experiență palpitantă la cele mai bune prețuri de pe piață. Ghidul vă va duce – în deplină siguranță – pe drumul mai puțin străbătut, arătându-vă cele mai frumoase obiective turistice din Thassos și spunându-vă povestea lor.

Turul insulei – 7 ore

Turul insulei Thassos este modul ideal de a descoperi insula Thassos și istoria sa. Este o excursie planificată atent, îmbinând armonios educația cu distracția, fiind o idee excelentă pentru cei pasionați de mitologia greacă sau persoanele care doar vor să cunoască farmecul insulei.
În cadrul celor 7 ore fantastice – durata turului – veți descoperi o parte din Thassos pe care nu ați mai văzut-o niciodată. Cu ajutorul ghidului licențiat, veți vizita obiective deosebite, mai puțin cunoscute, pe care doar un localnic vi le poate prezenta în toată splendoarea lor.

Ancient Thassos – 4 ore

Insula grecească Thassos are o istorie foarte veche, datând din vremurile antice și completându-i frumusețea naturală dată de vegetație și plajele aurii, pe lângă căldura și ospitalitatea localnicilor, de care turiștii se îndrăgostesc mereu. Istoria insulei este atât de bogată, încât unii cercetători și-au dedicat întreaga carieră descoperirii ei. Totuși, putem afla mai multe despre istoria acestei insule fără a fi istorici. O astfel de oportunitate vă oferă turul.
Această excursie are rolul de a vă arăta insula Thassos așa cum era ea în epoca antică, comparativ cu acum. Activitățile sunt stabilite astfel încât să observați progresul general al insulei din punct de vedere religios, economic și social.

Philippi – 7 ore

Porniți în călătoria spre trecut. Descoperiți minunățiile create de cei dinainte noastră. În cadrul acestui tur veți vizita situl arheologic Philippi, unde se află unele dintre cele mai impresionante ruine din regiunile Macedonia de Est și Tracia. Semnificația ruinelor este mult mai mare decât cea de simple obiective turistice, ele dezvăluind bogăția și importanța acestui vechi oraș Macedonean în timpurile apuse.

Turul insulei pe mare – 6 ore

De pe feribot, nu puteți vedea prea multe lucruri – sau nu veți avea suficient timp pentru asta. Cu atât mai puțin din avion. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ratați priveliștile minunate ale coastei. Potos Tours oferă un pachet unic – un tur al insulei Thassos cu barca, fiind printre preferatele multor clienți, un fapt dovedit de multitudinea de recenzii pozitive.
Aceasta este o experiență unică și un mod deosebit de a descoperi Thassos. Turul cu barca vă poartă pe apele albastre ale Egeei, începând din Limenaria și continuând în alte locuri minunate din Thassos, timp de 6 ore.

Excursie cu barca – 7 ore

Iată șansa ideală de a vă bucura de magia apelor din Thassos în cadrul unuia dintre tururile cu barca – preferatele clienților. Această aventură de o zi va scoate la iveală plaje secrete, peisaje deosebite și o incursiune în viata subacvatică a insulei.
Sunt o mulțime de activități pe care le puteți desfășura în timpul excursiei, cum ar fi înot, scufundări sau pescuit – pe lângă savurarea unui prânz grecesc apetisant, acompaniat de ouzo. Nicio grijă, sunt și opțiuni vegetariene!

Potos Tours – specialistul excursiilor și al tururilor de o zi în Thassos

Experiențe unice
Prețuri convenabile
Ghizi turistici experimentați
Agenție locală din Thassos fondată în 1988

Ghizii sunt printre cei mai buni de pe insulă, majoritatea dintre ei fiind născuți și crescând aici, ceea le conferă o înțelegere profundă a istoriei insulei, abilități excelente de orientare și, mai presus de toate, unele cunoștințe pe care nu le puteți afla decât de la localnici.

”Veți avea o experiență unică, creată special pentru dumneavoastră, pe care nu o puteți obține niciunde altundeva. Acesta este cadoul cel mai de preț pe care îl oferim noi, Potos Tours, și de care suntem foarte mândri.”

”Transformăm vizita obișnuită în Thassos într-una extraordinară. Avem excursii, tururi și oferte concepute cu nevoile dvs. în minte, devenind astfel experiențe unice, cum nu puteți avea altundeva. Garantăm că excursia dvs. va fi una completă, de la care nici că ați fi putut spera mai mult. Cel mai important pentru noi este să dăm tot ce putem în vederea creării unor experiențe de vis.”

Potos Tours este mai mult decât un organizator de excursii. Este un creator al momentelor memorabile, al călătoriilor care devin basme pe care veți vrea să le povestiți prietenilor și familiei ani după ce le-ați trăit. ”Suntem determinați să vă arătăm insula Thassos în toată splendoarea sa; să vă dăm dvs., clientului nostru prețios, tot ce are Potos Tours mai bun de oferit.”

 

Date de contact Potos Tours:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.64885
Astris
Website: http://www.potostours.com

Rezervări
E-mail: info@potostours.com
Tel.: +30 25930 52071
+30 698 301 48 99 (Viber & Whatsapp) Konstantina Dalgiannaki
Centrele Potos Tours din principalele localități din insulă vă stau la dispoziție, pentru informații și rezervări.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm Potos Tours pentru: - experiențe unice în Thassos, create special pentru dumneavoastră; - multiple opțiuni - de la aventuri în jeep safari, la obiective antice și excursii cu barca; - prețuri convenabile; - ghizi turistici experimentați.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos