Porto Nuovo Studio

Confort și distracție în Capitală

Porto Nuovo Studio – cazare modernă în Limenas, la doar 50 m de Portul Nou. Confort și distracție în Capitală

Porto Nuovo Studio este o unitate de cazare nouă, inaugurată în sezonul 2023. Este un studio confortabil, amplasat la doar 50 de metri de frumosul Port Nou din Capitala insulei,  Limenas.

Studioul are o suprafață de 30 de metri pătrați,  este elegant mobilat și cu dotări complete, pentru o vacanță confortabilă. Având un pat dublu și o canapea extensibilă, studioul poate găzdui până la patru persoane. Spațiul este bine organizat, iar decorațiunile sunt agreabile.

De pe balconul mobilat al studioului, vă puteți bucura de o priveliște minunată către marea, într-un cadru relaxant și plin de farmec.

Printre facilități se numără un televizor cu ecran plat și serviciu de streaming pentru programele preferate. Studioul are o chicinetă bine echipată, frigider, aparat pentru prepararea de ceai și cafea, ustensile de bucătărie, cană fierbător, zonă de luat masa în aer liber, plită de gătit, fier de călcat, aer condiționat.

Limenas are plaje frumoase, cu beach-baruri, iar în zona de faleză și pe stradă pietonală găsiți nenumărate taverne tradiționale, restaurante, cofetării. Tot în centru sunt minimarket-uri, brutării, farmacii și magazine cu produse tradiționale sau fashion.

Date de contact Porto Nuovo Studio:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Limenas

Rezervări
Email: thomi.lim@gmail.com
Telefon: +30 6943440549

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - eleganță și confort într-un spațiu modern; - priveliștea spre mare; - dotările moderne; - posibilități de distracție și relaxare în Limenas.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos