Allegory Garden Studios

Natură, liniște, confort

Allegory Garden Studios, din Skala Potamia – studiouri confortabile, dotate modern, într-un mediu natural relaxant

Allegory Garden Studios sunt situate în Skala Potamia, lângă drumul principal care trece prin stațiunea de pe litoral, la 2 minute de mers cu mașina de plajă – la 980 de metri de Golden Beach și la 2 km de traseele de munte către vârful Ipsario.

Puteți alege dintre mai multe variante de cazare.

Studiourile Iokasti & Semeli pot găzdui până la 3 persoane sau max. 4 (cu un pat suplimentar). Ideale pentru 2 adulti si 2 copii. Au 1 pat dublu și o canapea extensibilă de o persoană.

Studiourile Thetis & Lydia pot găzdui până la 2 persoane, au un pat dublu.

Studio Orion poate găzdui până la 2 persoane sau max. 3 persoane (cu un pat suplimentar), au un pat dublu.

Studiourile Calypso & Meliti pot găzdui până la 3 persoane sau 4 max. (cu un pat suplimentar). Ideale pentru 2 adulti si 2 copii. Au un pat dublu și o canapea extensibilă de o persoană.

Studio Kallisti poate găzdui până la 4 max. persoane. Are un pat dublu și 2 canapele extensibile de o persoană.

Dotările moderne includ chicinetă complet utilată, frigider, fierbător de apă, prăjitor de pâine/grill pentru sandvici, LCD/TV cu ecran plat, dulap pentru haine, seif, baie privată, uscător de păr, balcon, suport de uscare pentru rufe, plase la fereastră, suport pentru bagaje, pătuț pentru copii (la cerere), serviciu de menajeră, aer condiționat, wi-fi și încălzire.

Allegory Garden Studios au o grădină frumoasă, cu spațiu verde și flori, loc de joacă pentru copii, zonă de grătar și luat masa, foișor pentru odihnă și relaxare.

În proximitate, oaspeții pot găsi chioșcuri, supermarketuri, café-baruri și cluburi de noapte, restaurante și taverne, brutării și patiserii precum și un bancomat (ATM).

Allegory Garden Studios vă așteaptă de Paște, apoi din mai până în octombrie.
Skala Potamia combină avantajele litoralului cu frumusețea naturală a munților din jur, cu pantele lor abrupte de granit, care sunt dens împădurite și care coboară până la tărm.

Pentru odihnă și relaxare, într-o ambianță care să vă ofere atât liniște, cât și una dintre cele mai bune vacanțe de care v-ați bucurat vreodată, alegeți Allegory Garden Studios de lângă Golden Beach – cu apă limpede și puțin adâncă și nisip fin auriu care se întinde pe mai mult de doi kilometri!

Date de contact Allegoy Garden Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.74535
Skala Potamia
Website: https://www.allegorystudios.gr/

Rezervări
E-mail: info@allegorystudios.gr
Tel.: +30 25930 61501
Mobil: +30 69777 56749

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locație liniștită; - diversitatea de opțiuni de cazare; - dotările moderne; - grădina frumoasă, spațiul verde, locul de joacă pentru copii, grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos