En Plo Villa

Confort și relaxare la malul mării, în Golden Beach

Villa En Plo – confort și relaxare, la malul mării, în Golden Beach. Studiouri și apartamente de familie, grădină, bar, plajă amenajată.

Villa En Plo este situată în Skala Potamia, chiar pe țărm, oferindu-vă o vedere frumoasă la mare și ședere confortabilă.

Sunt 5 studiouri spațioase, fiecare pentru trei persoane, și 2 apartamente de familie generoase. Cu un stil elegant și confort modern, acestea asigură un sejur relaxant. Dispuneți de o bucătărie complet echipată, frigider, baie cu facilități, Wi-Fi, televizor, seif și terasă privată cu vedere la Marea Egee sau la munte.

Apartamentele (de familie, Quadruple) au o capacitate de 4 (+1 max) persoane. Fiecare apartament are două camere separate: una cu pat dublu (180/200) și dulap, living cu canapea extensibilă, pat de o persoană, masă și bucătărie complet utilată, cu frigider, baie + WC. Alte dotări: Wi-Fi, televizor, dulap cu seif și două balcoane.

În grădină, pentru confortul oaspeților sunt oportunități pentru self-catering: loc de grătar, aragaz, frigider și o zonă confortabilă de luat masa în aer liber.

La barul vilei, oaspeții își pot începe ziua cu o ceașcă de cafea aromată și mic dejun (la cerere prealabilă) sau pot combate căldura zilnică cu cocktail-uri și băuturi fresh pentru zilele toride sau aștepta apusul, admirând frumosul golf.

Pe plaja frumos amenajată, aveți acces la șezlonguri și umbrele de soare.

Recepționerul stă la dispoziția dvs. pentru informații utile despre atracții, plaje, farmacii și magazine.

Tarifele camerelor variază în funcție de sezon și durata sejurului, asigurându-vă cea mai bună experiență de cazare în funcție de preferințele dvs.

Ascultați valurile din camera dvs. confortabilă! Bucurați-vă de o cazare cu vedere la mare, chiar în Golden Beach!

Date de contact En Plo Villa:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75847
Skala Potamia
Website: https://www.thassos-enplo.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057402971678
Rezervări
E-mail: info@thassos-enplo.gr
Tel.: +30 698 224 7153

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea chiar pe plaja Golden Beach; - confort și eleganță: studiouri și apartamente spațioase; - facilitățile moderne, bucătărie complet echipată, terasă privată; - atmosfera relaxantă: grădină, cafe bar chiar pe plajă, șezlonguri și umbrele la dispoziție.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos