Giannis Pension Adults Only

Liniște, confort, relaxare - la doar 50 m de mare

Giannis Pension din Kinira, o cazare destinată exclusiv adulților, amplasată chiar lângă mare, într-o zonă liniștită, cu camere decorate frumos și grădină frumos amenajată

Giannis Pension – Adults only este situată în Kinira, un mic sat de coastă din vestul insulei, situat la 24 km de Limenas – Thassos Town şi aproximativ 42 de kilometri de portul din Skala Prinos. Vila este amplasată într-o zonă liniștită, chiar lângă mare. Distanța până la plajă este de doar 50 de metri.
Oaspeții au la dispoziție 10 camere (suprafață 15 m2) cu bucătărie comună și toate sunt destinate pentru a găzdui două persoane. Sunt șase camere la primul etaj și patru camere la parter. Camerele sunt decorate frumos și foarte curate, iar vederea la mare este spectaculoasă.
Fiecare unitate de cazare are un pat dublu,  televizor, frigider și terasă proprie amenajată cu mobilier de grădină.
Deoarece camerele nu au bucătărie, proprietatea are două bucătării mari, pe care oaspeții le pot folosi. Una este pentru oaspeții de la parter, iar ceealaltă este pentru oaspeții care au închiriat camerele de la etaj.
Curățenia este asigurată zilnic, iar lenjeria de pat și prosoapele sunt schimbate la fiecare 3 zile.

Tipuri de camere:
Cameră dublă, parter
Cameră dublă cu vedere parțială la mare
Cameră dublă cu vedere la munte.

Facilități:

Televizor
Frigider
Baie
Acces la internet (WiFi)
Aer condiționat
Bucătărie comună
Grătar în aer liber
Gradină cu umbră
Loc de parcare asigurat.

Curtea este spațioasă, foarte frumos amenajată, cu multă umbră.  Are o peluză mare, mai multe bănci și mese și o zonă cu grătar pentru oaspeți.

Loc de parcare este asigurat tuturor.
Venind dinspre Potos, cazarea este pe partea dreaptă, foarte aproape de mare – la aproximativ doi kilometri după Plaja Paradiso. Accesul se face din drumul principal ce străbate localitatea. Lângă pensiune veți găsi unele dintre cele mai bune plaje de pe insulă.
Dacă vă doriți o cazare foarte curată și decentă, ideală pentru o vacanță relaxantă în adevăratul sens al cuvântului, la câțiva pași de plajă, într-un sat mic, și la un minut cu mașina de una dintre cele mai faimoase plaje cu nisip – plaja Paradise, atunci Giannis Pension poate fi o alegere excelentă. La doar 10 minute de mers cu mașina se află Skala Potamia și renumita plajă Golden Beach.

Date de contact Giannis Pension Adults Only:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/e2TYbea6rSxXf2qg9
Website: https://house-elena.gr/en/giannis-pension/
Facebook: https://www.facebook.com/PensionGiannis

Rezervări
E-mail: giannis@house-elena.gr
Tel.: +30 694 4289335

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kinira
Direcții

Recomandăm pentru: - locație liniștită, aproape de mare și de plaje renumite; - camere confortabile, curate și decorate frumos; - curte spațioasă și amenajată cu grătar și locuri de odihnă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos