Piatsa Michalis Cafe-Bar Restaurant

Un loc special, unic, relaxant, lângă mare

Bucurați-vă de preparate locale delicioase, cocktailuri speciale și o priveliște minunată, la Piatsa Michalis Cafe-Bar Restaurant din Potos.

Piatsa Michalis Cafe-Bar Restaurant vă întâmpină pe insula de smarald din Marea Egee, Thassos și într-unul dintre cele mai populare și cosmopolite locuri, Potos, chiar lângă frumoasa plajă.

Piatsa Michalis Cafe-Bar Restaurant este un loc special și unic în Potos, oferindu-vă șansa de a încerca diferite preparate cu ingrediente  de la producătorii locali și rețete tradiționale.

Aici vă puteți bucura de o cafea sau o băutură și puteți încerca o mare varietate de vinuri grecești, tsipouro și lichior, toate făcute de producători autohtoni.

„Nu ratați cocktailurile noastre speciale, care au ca ingrediente de bază tsipouro și plante aromatice locale!”

Savurați-vă cafeaua sau băutura într-un mediu verde, chiar lângă malul mării, în zona în aer liber a cafenelei Piatsa Michalis. Răsfățați-vă cu sucuri proaspete, băuturi răcoritoare și gustări. De asemenea, puteți găsi o mare varietate de băuturi ce conțin plante aromatice locale.

„Vă așteptăm la Cafe-Barul nostru de lângă mare, unde vă puteți savura cafeaua sau băutura, bucurându-vă de vederea minunată a Mării Egee și a Muntelui Athos.”

Preparatele servite la restaurant sunt renumite pentru gustul bun și prospețime. Pește și fructe de mare, fripturi de porc, pui și miel, paste, salate – meniul cuprinde o selecție de preparate foarte apreciate de oaspeți. Aperitivele și mâncărurile tradiționale vă vor face să reveniți.

Locul este bine cunoscut pentru mâncarea foarte bună, produse proaspete și priveliște la mare… cât vezi cu ochii!

Într-o ambianță deosebită, chiar pe malul mării, puteți să alegeți dintr-un meniu variat: mâncare tradițională, pește și fructe de mare proaspete, aperitive și salate – exact ceea ce vă place pentru un prânz bun sau o seară de neuitat!

Piatsa Michalis se află într-o zonă foarte frumoasă, într-o zonă verde, cu copaci și flori, într-un decor cu bun gust. Puteți petrece momente unice de bucurie și relaxare. Combinația de nuanțe de albastru ale mării Egee, cu culorile frumoase ale apusului de soare însoțite de muzica relaxantă de calitate, adecvată fiecărei părți a zilei, vă vor crea momente memorabile!

Petreceți momente de neuitat în Thassos cu familia sau prietenii, în centrul orașului Potos și bucurați-vă de vederea maiestuoasă a Mării Egee și a Muntelui Athos!

Date de contact Piatsa Michalis Cafe-Bar Restaurant:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/qkLmUtUPqszv1sxY6
Potos
Website: http://www.piatsamichalis.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/PiatsaMichalisBar/

Rezervări
Telefon: +30 2593052109, +30 2593051574
Mobil: +30 6945 543 363
E-mail: m.pagalos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - preparate gustoase, cu ingrediente locale și rețete tradiționale; - priveliște minunată a Mării Egee. - ambianță relaxantă și verde, lângă mare; - cocktailuri speciale cu tsipouro și plante aromatice.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos