MyBoatThassos

Fiți căpitanul unei experiențe uimitoare!

Centrul de închiriere de ambarcațiuni de agrement MyBoatThassos – ambarcațiuni noi și performante, fără permis! Descoperiți locuri unice. Lux și siguranță pe mare!

MyBoatThassos este un nou centru de închiriere de ambarcațiuni de agrement, situat în Skala Potamia. Sunt ambarcațiuni model nou-nouț de 5 m, Compass 160 E, cu motor Yamaha de 30 CP, care nu necesită permis de conducere. De asemenea, ambarcațiunile au un motor secundar în caz de urgență, toate echipamentele de siguranță și asigurările necesare.

Barca are și difuzoare USB, scara pentru acces ușor la apa și prelată de soare. Veți avea opțiunea de a vizita Cherry Bay, Green Lagoon și Platanos Bay, care sunt accesibile doar cu barca și, de asemenea, Marble Beach, Porto Vathy și desigur Golden Beach.

Combustibilul este calculat la întoarcerea bărcii în port și este plătit de client.

”Fiți căpitanul unei experiențe uimitoare și luxoase în apele cristaline ale insulei Thassos, pentru amintiri de neuitat!”

Descoperiți locuri unice, bucurați-vă cu familia sau cu prietenii de o zi pe mare, pentru amintiri de neuitat. Altfel vedeți țărmul privind dinspre mare. Iar o baie bună, în apele cristaline, singuri cu marea va fi o experiență relaxantă. Bucurați-vă de lux și siguranță pe mare!

Date de contact MyBoatThassos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7619
Port Skala Potamia
Website: http://www.myboatthassos.gr
Facebook: https://www.facebook.com/myboatthassos
Instagram: https://instagram.com/myboatthassos

Rezervări
E-mail: info@myboatthassos.gr
Tel. :+30 6940161621

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - ambarcațiunile moderne și sigure pentru experiențe unice pe mare; - destinațiile exclusiv accesibile cu barca, care includ plaje îndrăgite; - motoarele puternice, fără necesitatea permisului de conducere; - costuri transparente, inclusiv combustibilul plătit la întoarcerea în port.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos