Mikro Kazaviti Restaurant

Savurați gusturile tradiționale grecești într-o odisee culinară de neuitat

Mikro Kazaviti Restaurant, din satul de munte Mikro Prinos, vă așteaptă pentru o odisee culinară de neuitat

Un local de referință pe harta insulei Thassos: Mikro Kazaviti Restaurant, din satul de munte Mikro Prinos, vă așteaptă pentru o odisee culinară de neuitat.

”Experimentați esența insulei Thassos la Restaurantul Mikro Kazaviti! Înconjurați de peisaje fermecătoare, vă invităm într-o aventură culinară unică. Răsfățați-vă cu arome grecești autentice, savurați mâncăruri delicioase și bucurați-vă de căldura ospitalității grecești. Alăturați-vă nouă pentru o experiență culinară de neuitat!”

In Mikro Prinos ajungeți cu mașina, din satul Prinos. Sunt 5 km pe un drum asfaltat, iar în cca 8 minute vă veți afla într-un sat pitoresc, în mijlocul naturii, cu o perspectivă uimitoare spre mare și spre Continent.

Savurați aromele grecești

Meniul este o celebrare a celor mai fine comori culinare grecești. De la suculentul souvlaki la delicioasa moussaka, fiecare fel este o simfonie de arome, din ingrediente proaspete, de proveniență locală, care surprind esența insulei Thassos.

Bucurați-vă de frumusețea naturii!

Luați masa în mijlocul florilor și al copacilor, pe terasa grădinii frumos amenajate, unde briza blândă poartă parfumul dulce al florilor.
Admirați priveliștile panoramice ale peisajului din jur, cu flori sălbatice în culori vibrante, copaci legănați de briză și nuanțe azurii ale Mării Egee care se văd în depărtare.

Sărbătoriți momentele de bucurie

Îmbogățiți-vă experiența culinară cu o selecție de vinuri și băuturi excepționale. Meniul extins de băuturi cuprinde ce este mai bun din podgoriile grecești, oferind acompaniamentul perfect pentru o masă delicioasă. Lăsați atmosfera de la Mikro Kazaviti să vă conducă în podgoriile și livezile de măslini din Thassos.

”Fie că este o întâlnire specială cu prietenii și familia, un prânz sau o seară relaxată, vă așteptăm pentru a vă bucura de preparate gustoase, într-un peisaj mirific, perfect pentru a crea amintiri de neuitat.”

Un festin pentru simțuri

Situat în pe versanții de deasupra orașelului Prinos, Mikro Kazaviti este mai mult decât o tavernă; este o experiență culturală. Ospitalitatea caldă, farmecul rustic și muzica grecească tradițională creează o atmosferă care captează esența bogatei moșteniri a insulei Thassos.

Desfătare în aer liber

Cinați sub stelele strălucitoare, pe terasa noastră fermecătoare, înconjurată de mirosul brizei  mediteranene. Indiferent dacă sunteți aici pentru o seară romantică, o întâlnire de familie sau o reuniune cu prietenii, Mikro Kazaviti oferă cadru perfect pentru momente speciale.

De ce să vizitați Mikro Kazaviti?

Evenimente și sărbătoriri: ”Cu o echipă dedicată de profesioniști, ne asigurăm că sărbătorirea evenimentelor este una de neuitat , plină de voie bună și, desigur, cu mâncare delicioasă.”

Măiestrie și pasiune: Fiecare fel de mâncare este creat cu pasiune și experiență, potențând adevărata artă a tradițiilor culinare grecești.

”Poftiți pe la noi și lăsați aromele Greciei să vă încânte simțurile. Porniți într-o călătorie culinară la Mikro Kazaviti, unde tradiția fripturilor la rotisor, savoarea și starea de bine se întovărășesc.”

Date de contact Mikro Kazaviti Restaurant:

Instagram: kazavitimikro
Rezervări
Telefon: +30 2593 071815
Email: info@mikrokazaviti.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mikros Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - peisaje fermecătoare și ospitalitate grecească autentică; - mâncare autentică grecească și experiență culinară unică; - atmosferă relaxantă și amplasarea în mijlocul naturii; - echipa dedicată de profesioniști.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos