Migio

Ospitalitate grecească și rețete italiene autentice, la malul mării

Migio, pe faleza din Skala Potamia, o fuziune tentantă de ospitalitate grecească și rețete italiene autentice.

Amplasat chiar pe faleză, în Skala Potamia, Migio vă oferă o fuziune tentantă de ospitalitate grecească și rețete italiene autentice.

„Vă așteptăm pe țărmurile însorite ale stațiunii Skala Potamia, unde susurul blând al valurilor oferă fundalul perfect pentru o escapadă culinară îmbogățită cu aromele vibrante ale Italiei. Veți fi răsfățați de briza mării si aroma de pizza proaspăt coaptă.”

Ocupați un loc cu vedere la apele azurii, unde soarele auriu aruncă o strălucire caldă pe masa dvs., pregătind scena pentru o experiență culinară de neuitat.

Începeți-vă călătoria gastronomică cu paste proaspete, un amestec tentant de arome mediteraneene, cu ingrediente din surse locale, alături de delicatese italiene. Savurați măslinele grecești în combinație cu mozzarella cremoasă, răsfățați-vă cu cremosul tzatziki alături de crocanții fritti calamari.

Pentru primi piatti, adânciți-vă în îmbrățișarea reconfortantă a pastelor de casă, realizate cu grijă folosind tehnici tradiționale italiene și infuzate cu esența produselor grecești. Lăsați delicatele spaghete alla Carrettiera să vă transporte pe țărmurile Siciliei, cu un sos de roșii robust, plin de măsline, roșii și usturoi.

Pe măsură ce soarele își începe coborârea, bucurați-vă de felul principal, unde generozitatea Mării Egee ocupă centrul scenei. Răsfățați-vă cu calamari la grătar cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau răsfățați-vă cu un risotto suculent cu fructe de mare, împodobit cu creveți robuști, calamari fragezi și ierburi aromate.

Pentru a vă încheia odiseea culinară, răsfățați-vă cu desertul inspirat atât din tradițiile italiene, cât și din cele grecești.

Delectați-vă cu consistența cremoasă a Loukouma infuzată cu o notă de cafea grecească sau savurați dulceața loukoumadelor, bile grecești aurii cu miere, pudrate cu scorțișoară și nuci prăjite.

Loukoumades, un deliciu universal!

”Deliciul nostru crocant, cu miere grecească aromată și scorțișoară este de neegalat. Urmând rețeta tradițională, se folosesc ingrediente pure grecești. Loukoumadele sunt realizate complet manual de cel mai bun cofetar din zonă! Loukoumades fierbinți, aromate și crocante! Plăcere pură cu o priveliște fantastică asupra albastrului absolut al Mării Egee.”

La Migio, fiecare fel de mâncare este o sărbătoare a bogatei bucătării mediteraneene. Aici aromele Italiei și Greciei se unesc într-o armonie perfectă. Opriți-vă, relaxați-vă și lăsați-vă papilele gustative să se îmbarce într-o călătorie inițiatică, în timp ce luați masa în mijlocul frumuseții din Skala Potamia.

Kali orexi e buon appetito!

Date de contact Migio:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/KQccp2w9QNv53rWh7
Facebook: https://www.facebook.com/Migio.Xanthi
Telefon: +30 2541 023002

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - pizza, paste, preparate delicioase; - rețete autentice, ingrediente proaspete și serviciu excelent; - Loukoumades, un deliciu universal; - ambianță marină, cu terasă pe faleză.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos