Mare Pedra Villas

Simplitate și eleganță

Mare Pedra Villas din Skala Maries, complex de lux, ce îmbină tradiția cu designul contemporan. Camere elegante, piscină și facilități premium

Mare Pedra Villas din Skala Maries este un complex de lux,  care oferă camere elegante, piscină și facilități premium, pentru o vacanță relaxantă.

Rezultatul îmbinării designului contemporan cu materialele și tehnicile de construcție tradiționale este crearea unui complex minunat, cu camere uimitoare, care aduc căldură și un sentiment de “acasă” oaspeților săi. Situat pe un deal, la doar câțiva kilometri distanță de centrul satului Skala Maries, complexul este o alegere ideală pentru o vacanță liniștită și relaxantă.

Mare Pedra Villas se străduiește să ofere servicii și cazare de înaltă calitate oaspeților.

Ce poate fi mai plăcut, după o zi la plajă decât relaxarea la piscină, cu o minunată priveliște la azuriul mării Egee?

Toate camerele sunt frumos decorate și dotate cu toate facilitățile necesare care vor asigura ședere plăcută oaspeților.
Camerele duble de la etajul superior sunt spațioase, decorate elegant și pot găzdui până la trei persoane. Fiecare cameră are un pat dublu (cu posibilitatea de a adăuga un pat pliant suplimentar), o baie privată. Camera are acces direct la un balcon mobilat, cu o vedere uimitoare la mare.
Camerele cvadruple de la parter sunt spațioase, decorate elegant și pot găzdui până la patru persoane. Fiecare cameră are un pat dublu, o canapea extensibilă dublă, o baie privată. Camera are acces direct la un balcon mobilat, cu vedere minunată la munte și vedere parțială la mare.

Dotări
Wifi
Televizor cu ecran plat
Aer condiționat
Frigider
Parcare
Localizarea apropiată de numeroase plaje frumoase, sate și atracții turistice face din Mare Pedra Villas baza perfectă pentru explorarea frumuseților ascunse ale insulei.

Date de contact Mare Pedra Villas:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5277
Skala Maries
Website: https://marepedra.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Marepedra

Rezervări
E-mail: info@marepedra.gr
Tel.: +306973413048 John and +306932580481 Christos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - design-ul contemporan și tradiții în construcție pentru atmosferă autentică; - camere spațioase și elegante; - piscină și zonă de relaxare; - locație pitorească.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos