Linda Studios

O vacanță relaxantă

Linda Studios – 3 apartamente spațioase, grădină unde copii se pot juca în siguranță. O vacanță relaxantă, la doar 5 minute de centrul Capitalei Limenas

Linda Studios se găsesc într-o zonă liniștită, înconjurată de livezi de măslini, la doar 5 minute distanță de centrul Capitalei Limenas. Această proprietate frumoasă vă oferă 3 apartamente spațioase, fiecare având două camere distincte. Fiecare apartament are un living cu bucătărie complet utilată, un dormitor elegant cu pat dublu, o baie modernă dotată cu duș și o terasă privată. Capacitatea de cazare pentru fiecare apartament este de 4 persoane, oferind confort și intimitate.

Dotările moderne includ Wi-Fi, sistem de aer condiționat, o curte mare, frumos amenajată, cu facilități pentru grătar și locuri de parcare dedicate, pentru o ședere relaxantă și plăcută pentru oaspeți.

Proprietatea este ideală pentru familii cu copii, având o grădină mare, unde cei mici se pot bucura de joacă într-un mediu sigur și prietenos.

Atmosfera liniștită și naturală a locului oferă o oportunitate perfectă pentru relaxare și recreere în timpul vacanței.

Localizarea convenabilă, la numai 5 minute de centrul Capitalei Limenas, face ca Linda Studios să fie o alegere perfectă pentru cei care doresc să exploreze frumusețile insulei sau să se bucure de numeroasele activități recreative oferite în apropiere.

Experimentați confortul și liniștea la Linda Studios, o destinație ideală pentru o vacanță relaxantă și plăcută în mijlocul naturii. Rezervați acum și bucurați-vă de vacanță!

Date de contact Linda Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Limenas

Rezervări
E-mail: nikos.dimos2015@gmail.com
Telefon: +30 6986322545 Nikos (Viber, WhatsApp)

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - locația liniștită, dar aproape de centrul Limenas; - facilitățile moderne; - grădină, grătar, loc de joacă pentru copii.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos