Liariss Media

Capturând momente, creând amintiri

Liariss Media – fotografie profesională în insula Thassos. Evenimente și momente memorabile, povești și emoții în fiecare imagine.

Liariss Media este specializată în diverse domenii ale fotografiei, incluzând fotografia de eveniment, portret, produs și food. Oferă servicii profesionale de captare a momentelor unice din cadrul evenimentelor, fie ele nunți, botezuri, petreceri corporate sau alte ocazii speciale, asigurându-se că fiecare detaliu este imortalizat cu grijă și creativitate.

În cadrul fotografiei de portret, se concentrează pe surprinderea esenței și a personalității subiectului, oferind imagini expresive și memorabile.

În ceea ce privește fotografia de produs, studio-ul pune accent pe prezentarea detaliilor și a caracteristicilor produselor, într-o manieră estetică și atrăgătoare. Astfel contribuie la îmbunătățirea imaginii de brand și a materialelor de marketing.

Fotografia de food este un alt domeniu de excelență. Accentul este pus pe captarea texturilor, a culorilor și formei preparatelor culinare, pentru a atrage privitorii și a stimula apetitul acestora.

De asemenea, studio-ul oferă servicii de creare de meniuri și content creation, dezvoltând conținut vizual atractiv și relevant pentru diverse platforme de comunicare. Astfel ajută la consolidarea prezenței online și la creșterea implicării audienței.

Emoții și amintiri de neuitat

”Fie că îți dorești să imortalizezi o sesiune de logodnă romantică, portrete de familie pline de căldură sau momente magice la apus sau poate ai nevoie de un fotograf pentru afacerea ta de la malul marii, eu sunt aici în insula Thassos, din luna iunie până în luna septembrie, să surprind povești și emoții în fiecare imagine.
Contactează-mă pentru mai multe detalii și pentru a planifica împreună o experiență foto minunată, la malul mării!”

Prin profesionalism, atenție la detalii și o abordare creativă, Liariss Media își propune să ofere clienților săi imagini de înaltă calitate, care să reflecte autenticitatea și frumusețea fiecărui subiect fotografiat.

Date de contact Liariss Media:

E-mail: lianaivanovphoto@gmail.com
Telefon: +40 726 903 007 (WhatsApp)
Facebook: https://www.facebook.com/liarissmedia/
Instagram: Liariss Media
Website: www.liarissmedia.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - sesiuni foto în insula Thassos; - imortalizarea momentelor magice; - sesiuni foto profesionale pentru afaceri locale; - talent și profesionalism.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos