Lektra’s House

Convenabil, simplu, curat

Confort tradițional, la Lektra’s House, în Limenaria Kalivia

Lektras House este situată în Limenaria Kalivia, din intersecția principală spre munte, într-o zonă liniștită. Este o cazare confortabilă, cu confort tradițional,  în care vă simțiți ca acasă.

Apartamentul este situat la parter și dispune de două dormitoare cu accente tradiționale. Fiecare este echipat cu un pat dublu, și un living spațios, cu o canapea extensibilă. Apartamentul poate găzdui 3 adulți și 2 copii sau 4 adulți și un bebeluș.

Sunt două băi, una mare și una mică și o bucătărie. Bucătăria bine utilată completează atmosfera primitoare, permițând oaspeților să-și pregătească mesele sau gustările preferate. Elemente rustice precum mobilierul și decorațiunile adaugă un farmec aparte acestei case. Curățenia este remarcabilă.

Alte dotări și facilități: Wi-Fi, aer condiționat, grătar în curte, parcare.

Poziționată convenabil, cazarea oferă acces ușor la principalele atracții din zonă, pentru cei dornici să exploreze atracțiile locale. Cu caracterul său rustic și facilitățile cu tentă tradițională, această locație reprezintă o opțiune convenabilă de cazare.

Lektra’s House vă oferă o ședere confortabilă și convenabilă, oferindu-vă ocazia de a vă bucura de frumusețile insulei Thassos.

Date de contact Lektra’s House:

Rezervări
E-mail: katerinaxamoksa@gmail.com
Telefon: +30 6946773194 Katerina Hamoxara

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kalivia
Direcții

Recomandăm pentru: - confortul familial: două dormitoare, living spațios, perfect pentru 3-4 persoane, două băi, bucătărie; - curățenie; - localizarea convenabilă pentru explorarea frumuseților locale.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos