Latus Apartments

Confortabile, moderne

Latus Apartments, o vilă modernă și confortabilă în Potos, la 800 m de plajă

Latus Apartments este o vilă nouă, situată în Potos, la 800 m de plajă. Din intersecția principală, mergeți pe drumul care duce spre Theologos și pe partea stângă este vila.

Vila este construită în anul 2024, totul este nou, modern și confortabil.

Sunt 2 apartamente, iar fiecare apartament are un dormitor cu pat dublu, un living open space cu un pat dublu, chicinetă, baie cu duș, terasă.

Alte dotări:

Wi-Fi gratuit, aer condiționat, televizor, frigider, plită electrică, cafetieră, prăjitor de pâine, articole gratuite pentru baie, uscător de păr și prosoape, mobilier de grădină.
În plus, la cerere, se poate pune la dispoziție un pat pentru copii.

Grădina este frumos amenajată, cu zonă de relaxare și luat masa.

În doar 9 minute de mers pe jos ajungeți în zona centrală și la plaja din Potos.

Pe plaja populară din Potos, există o varietate de baruri, cafenele, taverne și restaurante pentru a vă satisface toate dorințele. De asemenea, în stațiune veți găsi tot ce aveți nevoie, cum ar fi agenții de închiriere auto, supermarket, buticuri, magazine de cadouri, cofetarii cu înghețată, parcuri de distracții, farmacii, benzinării etc.

Este o cazare ideală pentru relaxare, iar în insula distanțele față de cele mai interesante atracții sunt relativ mici, pentru a ajunge rapid la plaje renumite, obiective turistice, site-urilor istorice și în alte locuri faimoase pentru peisajele lor.

Date de contact Latus Apartments:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/7u4Nwyc419XN21Jy5
Telefon: +30 6980 570 376 apel sau WhatsApp

Rezervări
Email: latusapartments@gmail.com
Facebook: Latus Apartments
Instagram: Latus Apartments

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - apartamente moderne și confortabile, complet echipate pentru o ședere relaxantă; - locație convenabilă, la 800 m de plaja din Potos; - grădină frumos amenajată pentru relaxare și recreere în aer liber.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos