La Cucina – Restaurant on the Beach

Restaurant cu specific italian, chiar pe plajă

Descoperiți La Cucina, un restaurant deosebit, cu specific italian, inaugurat în anul 2024, situat chiar pe frumoasa plajă din Skala Rachoni.

La Cucina este un restaurant deosebit, cu specific italian, inaugurat în primăvara anului 2024, situat chiar pe frumoasa plajă din Skala Rachoni, în zona hotelului Zafira.

Aici vă puteți bucura de o atmosferă relaxantă și de mâncare gustoasă.

”Folosim doar ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Bucurați-vă de un prânz tradițional delicios din meniul nostru à la carte sau de specialitățile zilei. Meniul nostru de vinuri și cocktailuri a fost ales cu atenție, pentru a completa meniul de mâncare.”

Chiar în fața restaurantului sunt disponibile șezlonguri și umbrele, plaja este cu nisip fin și intrare foarte lină în apă.

Vă puteți petrece aici întreaga zi, bucurându-vă de soare, de o zi de plajă, iar pentru prânz vă răsfățați cu ceva gustos la restaurantul cu specific italian.

”Vreți ceva special pentru prânz? Încercați specialitățile italiene, pregătite la comandă de bucătarul nostru talentat.”

Iar pentru cină, ar fi bine să faceți din timp o rezervare și pregătiți-vă pentru o adevărată experiență culinară italiană.

Accesul se face ușor, din șoseaua principală de centură a insulei, în zona satului Skala Rachoni, la 10 km de Limenas și la 5 km de Skala Prinos, există mai multe drumuri către malul mării și parcați în zona hotelului Zafira.

Date de contact La Cucina:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/48zZ1LZHEQtaFUxf8
Skala Rachoni
640 10 Thassos Greece

Rezervări
Dimitris Idriotis
Tel. +30 25930 81265
Mobil: +30 6945 385077
Email: info@studios-zafira.gr, dydriot@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - mâncare tradițională și specialități italiene, preparate cu ingrediente proaspete și de calitate; - ambianță deosebită, atmosferă relaxantă; - ideal pentru petrecerea întregii zile la malul mării; - acces facil din drumul principal, parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos