Karantola Studios

Studiouri confortabile, la 10 m de mare, apusuri memorabile

Karantola Studios – un mic hotel de familie din Skala Kallirachi, cu studiouri confortabile și priveliște spectaculoasă, situat la 10 metri de mare

Karantola Studios este un mic hotel de familie,  situat la doar 10 metri distanță de mare, pe o colină, într-o zonă cu livezi de măslini, chiar înainte de intrarea în satul Skala Kallirachi.

Sunt 8 studiouri luminoase, toate având balcon cu o vedere uimitoare la mare. Din acest loc din Skala Kallirachi puteți admira poate cea mai frumoasă priveliște a apusului, pe care o puteți avea în insula Thassos.

Toate studiourile sunt dotate cu bucătării utilate, pentru a răspunde atât cerințelor sejururilor de scurtă durată, cât și șederilor mai îndelungate pe insula Thassos.

Există, de asemenea, un grătar comun pe care îl puteți folosi oricând.

Studiouri pentru 1 – 4 persoane
Studiourile pot găzdui 1 – 4 persoane, au o bucătărie complet utilată și o baie. De pe balcon puteți admira apusul pitoresc pentru care Skala Kallirachi este renumită. Studiourile sunt potrivite pentru persoane singure, tinere familii, familii cu copii sau grupuri de prieteni.

Bar, grătar
Vă puteți bucura de o priveliște uimitoare de oriunde din locație, în timp ce vă serviți cafeaua sau băutura preferată de la barul cu autoservire. De asemenea, puteți organiza un grătar (BBQ) cu familia sau prietenii dumneavoastră.

În fața complexului se află o mică plajă.

Este disponibilă parcare.

De aici puteți porni să vizitați celelalte sate pitorești ale insulei sau capitala Limenas care se află la 20 km distanță –  cu taverne renumite, magazine, cafenele și distracții.

Date de contact Karantola Studios:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/x34wc5GQo3sdBsEj9
Website: https://karantola-studios.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/karantolaStudios

Rezervări
E-mail: info@karantola-studios.gr
Telefon: +30 25930 91756

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - vedere panoramică, apusuri memorabile; - amplasare la 10 m de mare, acces facil la o mică plajă; - terasă, bar, atmosferă relaxantă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos