Ilio Socrates

Relaxare și priveliști uimitoare la mare

Vila Ilio Socrates, la 30 secunde de plajă, în Skala Maries, oferă apartamente spațioase, cu priveliști uimitoare.

Vila Ilio Socrates se află la doar 30 de secunde de mers de plaja centrală din pitorescul sat Skala Marion, oferind o vedere splendidă la mare. Clienții pot alege dintr-o varietate de tipuri de apartamente și camere.

Apartament DeLuxe are 2 dormitoare separate, cu paturi king-size, o baie cu mașină de spălat și o bucătărie completă, cu sufragerie și o canapea extensibilă dublă.
Afară există o terasă foarte mare, pentru momente de relaxare și pentru a vă bucura de apusul uimitor.  În apartamentul DeLuxe pot sta 5 adulți, sau 4 adulți cu 4 sau 5 copii, depinzând de vârste. De asemenea, paturile din camere se pot distanța, astfel încât persoanele să poată dormi separat –util în cazul unui grup de prieteni. Apartamentul Deluxe are 67 mp, intrare privată, într-un dormitor există un aparat de aer condiționat, iar în celălalt este un ventilator de podea foarte puternic. Este disponibilă masă de călcat cu fier de călcat.

La etaj, sunt o cameră dublă, o cameră triplă și un apartament cu două dormitoare.

Camera dublă de 19 mp are un pat king-size, baie privată, nu are bucătărie, are balcon în față, cu masă și scaune și vedere la mare. Se pot caza 2 adulți sau o familie cu un copil mic.

Dotări:
aer condiționat, TV,
frigider, cuptor cu microunde, ceainic, aparat de cafea pentru cafea la filtru, cuțite, furculițe, linguri, farfurii, pahare, prosoape,
hârtie igienică, șampon pentru cap și corp, uscător de păr
sticlă de apă, sticla de vin, antiseptic.
plase pentru insecte, dispozitiv și tablete pentru țânțari.
Salteaua si pernele sunt anatomice si hipoalergenice.
Curățenia se face cu acțiune antibacteriană.

Camera triplă de 22 mp are un pat king-size și o canapea extensibilă, baie privată, bucătărie, vedere la mare, aer condiționat. Se pot caza 3 adulti sau o familie cu 2 copii mici sau o familie cu un copil mare.
Dotări similare cu cele de la camera dublă, în plus are o canapea extensibilă suplimentară.

Apartament de 35 mp, cu vedere la mare, cu două camere separate, un dormitor și o cameră separată cu bucătărie completă și baie. Dormitorul are aer condiționat.
Dormitorul are un pat king-size, o canapea extensibilă și un pat (1,1/2). Poate găzdui o familie mare, doi adulți cu 3 copii sau chiar 4 dacă sunt mici de vârstă. De asemenea, pot sta 3 sau 4 adulți dacă doresc. Apartamentul are aceleași facilitați ca si celelalte camere, dar nu are cuptor cu microunde, deoarece are bucătărie completa. Este disponibilă masă de călcat cu fier de călcat.

Cele mai frumoase apusuri, direct din balconul dvs.!

Se eliberează clienților chitanțe și facturi. Se acceptă plata cu numerar sau card de credit. Rezervarea este finalizată și în siguranță atunci când clientul trimite plata în avans reprezentând 30% din suma totală. Există flexibilitate la diferite opțiuni, astfel încât clienții să achite minimum de  taxe bancare sau comisioane suplimentare – se poate achita prin Revolut sau Pay Pal.

Dacă din orice motiv, după ce clienții au trimis plata în avans pentru rezervarea lor, nu este posibil ca aceștia să călătorească, ei nu își pierd banii, oferindu-li-se un voucher, pentru data viitoare când sunt disponibili pentru a călători.

Date de contact Ilio Socrates:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5151
Skala Marion
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057537845359

Rezervări
E-mail: rouladiamantara@hotmail.com
Tel.: +306948308985 – WhatsApp and Viber – Laskarina Diamantara

2 recenzii.

  1. Cazare excelenta

    Locatiea este excelenta! La cateva secunde de plaja, cazarea ofera toate conditiile pentru o vacanta de vis. Spatiu generos, curatenie, dotari complete si gazdele… exceptionale!

  2. O locatie de vis , de fiecare data ne -am simtit ca acasa ! Gazde de exceptie, curatenie , totul la superlativ! De fiecare data ne intoarcem cu mare placere!

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la doar 30 de secunde de plajă; - apartamente și camere spațioase și confortabile; - priveliști spectaculoase și terase pentru relaxare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos