Taverna Glyfoneri

Autentică gastronomie tradițională grecească,  într-un cadru natural unic

La Taverna Glyfoneri din golful Pachis vă delectați cu o autentică gastronomie tradițională grecească,  într-un cadru natural unic.

Taverna Glyfoneri este situată în micul golf cu același nume, lângă o minunată plajă cu nisip, cu apă caldă și puțin adâncă, într-un loc liniștit, înconjurat de livezi de măslini și păduri de pini, din renumita zonă Pachis.

Meniul bogat al tavernei oferă o călătorie în inima bucătăriei tradiționale grecești. Acesta îmbină arome autentice și ingrediente proaspete pentru a crea experiențe gastronomice de neuitat. Opțiunile generoase variază de la preparate clasice la fructe de mare și pește proaspăt. Astfel se reflectă bogăția resurselor locale și pasiunea pentru tradiție.

În timp ce soarele își lasă razele să se odihnească pe apele liniștite ale golfului Glyfoneri, clienții pot savura aperitive „meze”, o selecție delicioasă de gustări care prezintă diversitatea și autenticitatea bucătăriei grecești. Pentru cei dornici să se răcorească și să se relaxeze, o experiență autentică nu poate fi completă fără un ouzo tradițional sau o băutură răcoritoare, servite cu drag chiar lângă țărmul mării.

Alocați în vacanța petrecută în Thassos, cel puțin o vizită pentru o masă gustoasă la Taverna Glyfoneri – o experiență de neuitat în inima naturii și ospitalității grecești.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.63296
Pachis, Skala Rachoni
Facebook: https://www.facebook.com/Glyfoneri-1694577407474359
Instagram: https://www.instagram.com/glyfoneri/

Rezervări
Tel.: +30 2593081016

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - bucătăria tradițională grecească, gusturi autentice și prospețime; - decor natural unic; - diversitate - preparate tradiționale, fructe de mare și pește proaspăt.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos