Mandani Villa

Confort, lux discret

Villa Mandani, din Limenas, Thassos, oferă cazare confortabilă, de un lux discret

Villa Mandani este situată în Limenas, capitala insulei Thassos, la 800 m de noul port, la 1,5 km de centrul orașului și la 350 – 400 m de două plaje.

Familia Mandani a construit acest mic complex de apartamente și garsoniere în anul 2008. Cu aproape șapte ani mai târziu, în octombrie 2014, camerele au fost renovate pentru a le face mai confortabile, funcționale și luxoase, pentru a oferi clienților o cazare de înaltă calitate.

Sunt 5 unități de cazare în sistem self-catering – apartamente, suite și studiouri, acesta din urmă aflându-se la demisol, lângă recepție. Toate au A/C clasa energetica A, geamuri eficiente energetic și o pompa de căldură. Fiecare poate să găzduiască până la 4 persoane.

Fiecare apartament are un decor și o culoare diferită, abordându-se atenție fiecărui detaliu, mobilierul multifuncțional este minunat, materialele lenjeriei de pat sunt de lux, astfel încât să vă ofere confort, spațiu și un mare sentiment de lux discret.

Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu TV cu ecran plat și chicinetă cu frigider, fierbător electric, prăjitor de pâine, plită și facilități pentru gătit. Baia privată are cabină de duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Grădina este frumos amenajată, iar terasa are mobilier de grădină. La 300 m aveți la dispoziție supermarketuri și brutarii.

Date de contact Villa Mandani:

Rezervări
E-mail : viktoriamantani@gmail.com
Tel.: +306974455756, +306978131418

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - confort, design unic, facilități moderne; - variate opțiuni de cazare; - curte frumos amenajată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos