Hara Beach Bar

Relaxare, nisip fin și ape cristaline

Hara Beach din Skala Rachoni, o plajă perfectă pentru familie, cu nisip fin și ape cristaline, unde vă puteți relaxa întreaga zi

Hara Beach este o mică plajă frumoasă, cu umbră naturală, nisip fin și intrare lină în apă. Este situată în Skala Rachoni, la 14 km de Capitală.

Se ajunge ușor, din șoseaua de centură a insulei, ieșiți spre mare, pe un asfaltat, printre livezile de măslini și în câteva sute de metri ajungeți la plajă. Din drumul principal aveți plăcuță indicatoare care vă îndrumă.

Este o plajă ideală pentru familiile care își doresc relaxare și bălăceală pentru copii, având ape cristaline și puțin adânci. Iar apa se încălzește mai timpuriu, față de plajele situate în deschiderea curenților marini.

Șezlonguri comode, umbrele de soare, umbră naturală de la pinii seculari vă așteaptă pentru o zi de vacanță relaxantă. Iar munții maiestuoși completează priveliștea deosebită.

”Vă invităm la Hara Beach Bar să vă bucurați de cele mai bune cocktail-uri din zonă!”

Pe terasă, la umbră puteți comanda diverse preparate – pește, carne gătită sau la grătar, mâncare tradițională grecească, supă proaspăt preparată zilnic.

Aici aveți tot ceea ce aveți nevoie pentru a petrece întreaga zi la plajă. Șezlongurile sunt gratuite, iar comanda vă va fi adusă direct pe plajă – sucuri fresh, băuturi răcoritoare, cafea bună, bere, cocktail-uri, diverse gustări sau salate.

La prânz sau spre seară puteți lua masa la terasă. Iar apusurile sunt deosebite, dintre cele mai frumoase și spectaculoase din întreaga insulă.
Muzica plăcută completează atmosfera relaxantă.

Aveți la dispoziție duș pe plajă, toalete, cabină de schimbat – totul curat și civilizat.
Parcarea este mare, vă puteți lăsa mașina în siguranță, la umbra copacilor.

”Vă așteptăm la Hara Beach Bar, pentru zile frumoase de vacanță, să vă bucurați de apa cristalină și caldă, de soare și de savoarea mâncării noastre tradiționale!”

Date de contact Hara Beach:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/ueKRzD94757UaNw1A
Skala Rachoni
Facebook: https://www.facebook.com/hara.beach
Email: info@hara-beach.com
Mobil: +30 6981 794 629 Daniel

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - plajă idilică, cu intrare lină în apa cristalină și umbră naturală; - cocktail-uri foarte bune, mâncare tradițională la terasă, atmosferă relaxantă; - apusuri de neuitat; - acces facil și parcare;

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos