Girovolies Snack Bar

Repede, bun, convenabil, la malul mării

Girovolies Snack Bar pe faleza din Limenaria – gustări delicioase, convenabile, servire rapidă, la malul mării

Girovolies Snack Bar este situat chiar pe faleza din Limenaria, la malul mării, înspre portul vechi. Accesul se poate face și din strada pietonală.

Alegeți-vă o masa pe faleză, cu priveliște incredibilă la mare și cu Muntele Athos în zare, pe malul mării, chiar lângă apă, pentru o cină romantică sau la terasa umbrită de lângă strada pietonală!

Cunoscut pentru gustările delicioase și preparatele rapide, acest loc a devenit popular atât pentru localnici, cât și pentru turiști.

Gustări și preparate delicioase, servire rapidă, la prețuri convenabile!

Opriți-vă pentru o gustare sau o băutură și vă veți bucura de o experiență culinară plăcută, combinând gusturile locale cu o atmosferă primitoare.

Meniul include o varietate de preparate cum ar fi souflaki, sandwișuri, burgeri, gyros de porc și de pui. Sau poate alegeți carne la grătar, aperitive, pește și fructe de mare, salate proaspete, toate pregătite cu ingrediente de înaltă calitate.

De asemenea, aici găsiți o selecție de băuturi răcoritoare, bere, vin și desigur, tradiționalele ouzo și tzipouro.

Este un loc plăcut pentru a vă răcori cu o băutură după o zi de explorat insula sau stat la plajă.

Într-un cadru marin, confortabil, oaspeții se pot relaxa și bucura de masă, fie pe faleză, fie pe terasa umbrită. Este locul perfect pentru a aprecia vremea plăcută și peisajele vibrante ale insulei.

Servirea prietenoasă și ospitalitatea caldă oferită de personal, creează o atmosferă primitoare care vă îndeamnă să reveniți.

Prețurile sunt rezonabile, iar dacă vă grăbiți sau doriți ceva bun pentru mâncat la plajă sau la cazare, sunt disponibile servicii de Take Away.

Dacă sunteți în căutarea unei gustări rapide, a unei mese cu produse locale sau a unui loc unde să vă relaxați cu prietenii și familia, Girovolies Snack Bar vă oferă ceva bun, convenabil, într-un cadru primitor, la malul mării.

Date de contact Girovolies Snack Bar:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/UoG6JSGfvLX1d7vJ7
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093395024543
Telefon: +30 2593 051620

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea pe faleză, cu priveliște incredibilă la mare și Muntele Athos; - gustări delicioase și preparate rapide la prețuri convenabile; - atmosferă primitoare și ospitalitate; - Take away.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos