Front Sea View

Direct pe plajă

Front Sea View – un apartament spațios și confortabil la malul mării, cu ieșire direct pe plajă, în Skala Prinos

Front Sea View este un apartament cu amplasare perfectă, la câțiva pași de mare, în Skala Prinos. Practic ieșiți din curte direct pe plajă.
Apartamentul are suprafață de 60 m2. Sunt două dormitoare cu paturi duble și un living cu canapele extensibile potrivite pentru copii. Pot fi găzduiți 4 adulți și 4 copii.
Bucătăria este complet utilată și are tot ce aveți nevoie pentru a pregăti mâncarea – aragaz, cuptor cu microunde, frigider, ustensile de bucătărie.
Sunt două băi. Aveți la dispoziție mașină de spălat rufe.

Dotări

Aer condiționat
Wi-Fi
TV
Bucătărie
Mașină de spălat
Terasă amenajată cu loc de luat masa
Animalele de companie sunt binevenite.
In grădină este amenajată o zonă de luat masa în aer liber, cu grătar, pentru a vă bucura de momente de relaxare cu o vedere spectaculoasă asupra întinderii nesfârșite a mării.

În imediata apropiere este centrul stațiunii unde găsiți tot ce veți avea nevoie în timpul vacanței – taverne, restaurante, închirieri auto, cafenele, minimarket.

De aici puteți porni în explorarea frumuseților insulei, pentru o vacanță memorabilă. Vizitați celelalte sate pitorești și numeroasele plaje frumoase prin care este renumită insula Thassos. Natura, plajele cu nisip, istoria bogată și siturile arheologice nu vă vor lăsa timp să vă plictisiți.

Date de contact Front Sea View:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/nTmWDiyspb2Hj2hW9
Skala Prinos

Rezervări
E-mail: sotiriaxatz@yahoo.gr
Tel.: +30 697 227 1445

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare perfectă lângă mare, chiar pe plajă; - spațiu confortabil pentru familii și grupuri mici; - bucătărie complet utilată, mașină de spălat; - terasă cu vedere la mare, grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos