Flower Shop Nina

Aranjamente florale pentru evenimente deosebite

Flower Shop Nina din Panagia vă stă la dispoziție pentru aranjamente florale pentru cereri în căsătorie, nunti, botezuri sau orice alt eveniment care necesită decor deosebit

Flower Shop Nina este o apreciată florărie din pitorescul sat de munte Panagia. Magazinul este situat chiar în centrul satului. Este la doar 4 km de una dintre cele mai mari plaje ale insulei, Golden Beach.

Florăria funcționează de peste 20 de ani, satisfăcând nevoile clienților cu privire la evenimente sociale si/sau private.

Aranjamentele florale sunt o parte importantă a decorului pentru orice moment special: petreceri, nunți sau orice alt eveniment din viață. Alegeți cele mai spectaculoase, elegante sau delicate creații florale pentru a marca o zi specială.

Florile contribuie decisiv la obținerea atmosferei perfecte pentru evenimentul pe care vi-l doriți.

”Vă oferim tot ce este necesar în materie de flori pentru evenimentul dumneavoastră, de la buchete, lumânări, aranjamente pentru mesele invitaților, aranjamente pentru cristelnițe, cocarde, corsaje, aranjamente pentru mașină, panouri florale si arcade, tot ceea ce aveți nevoie pentru organizarea nuntii sau a botezului.”

”Aranjamentele noastre florale sunt deosebit de admirate la evenimente și contribuie la transformarea petrecerii într-o amintire extrem de frumoasă. Vă stăm la dispoziție pentru aranjamente florale pentru cereri în căsătorie, nunti, botezuri sau orice alt eveniment care necesită decor deosebit.”

Puteți obține mai multe informații și face comenzi la telefon +30 6948 185 694.

Date de contact Flower Shop Nina:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/hJLBg3YGMk54uRQG9
Panagia
Telefon: +30 6948 185 694.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - buchete și aranjamente florale spectaculoase pentru evenimente speciale; - experiență de peste 20 de ani în domeniu; - decor floral special pentru crearea unei atmosfere perfecte.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos