Ellinas Hotel

Pentru familie - plajă și confort

Ellinas Hotel, situat în inima renumitei Golden Beach din Skala Panagia, oferă cazare confortabilă la doar 40 m de mare. Studiouri și apartamente spațioase, opțiunea de demipensiune.

Ellinas Hotel este situat în Skala Panagia, inima zonei Golden Beach, la doar 40 de metri de mare. Este o afacere de familie, orientată spre a găzdui cupluri, familii și grupuri care caută o cazare confortabilă, lângă cea mai frumoasă plajă a insulei.

Sunt disponibile mai multe variante de cazare:

Studioul dublu de 20 m2, situat la primul etaj, dispune de un balcon mare cu vedere la mare.

Studiourile triple de 23 m2 se află fie la parter, fie la etajul 1. Acestea oferă balcoane sau terase cu vedere la grădină sau la mare. Acestea sunt echipate cu un pat dublu și unul sau trei paturi de o persoană, zonă de luat masa, chicinetă complet utilată și baie cu duș.

Apartamentele cu un dormitor de 35 m2, la parter sau etajul 1. Vederea din balcoan sau terasă este spre grădină sau mare. Acestea includ dormitor cu aer condiționat, cameră de zi cu canapea pat ce se transformă în pat dublu, zonă de luat masa, chicinetă complet echipată și baie cu duș.

Apartamentele cu două dormitoare de 50 m2, la etajul superior, cu balcoane mari și vedere la marea turcoaz din Golden Beach. Acestea dispun de două dormitoare cu aer condiționat, cameră de zi cu canapea extensibilă și fotoliu extensibil, zonă de sufragerie, chicinetă complet echipată și două băi.

Toate unitățile de cazare dispun de dotări: dulap, seif, uscător de păr, papuci, prosoape de plajă, Wi-Fi. Curățenia se face zilnic. Pătuțul pentru copii este disponibil la cerere.

”Oferim opțiunea de demipensiune (mic dejun și cină) la bar-taverna noastră pe plajă, la doar 20 de metri de hotel.”

La câteva minute de mers pe jos, găsiți mai multe supermarketuri, magazine, taverne, baruri pe plajă și cafenele.

Date de contact pentru Ellinas Hotel:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.76103
Golden Beach, Skala Panagia
Website: http://www.pension-ellinas.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ellinashotel/

Rezervări:
E-mail: hotelellinas@gmail.com; info@pension-ellinas.gr
Telefon: +30 699 244 7373, +30 6982703791

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - în Golden Beach, la 40 m de malul mării; - confort; - opțiunea demipensiune; - priveliștea panoramică.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos