Dream House

Liniște, la munte

Dream House, din pitorescul sat Theologos, o casă tradițională, ideală pentru o vacanță liniștită

Dream House este o casă de vacanță situată în frumosul și pitorescul sat de munte Theologos, într-o zonă liniștită.

Este o casă tradițională, cu arhitectura specifică locului, renovată și modernizată, pentru a vă oferi tot confortul. Cu o suprafață de 68 m², casa are 2 dormitoare, bucătărie, baie și terasă.
Într-un dormitor este un pat dublu, în celălalt dormitor sunt două paturi de o persoană. În living este o canapea extensibilă.

Casa poate găzdui 5 persoane.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat și aer condiționat. WIFi este disponibil.Bucătăria este dotată cu plită, frigider mare, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, prăjitor de pâine, ustensile de gătit.
Baia este cu duș.
Este disponibilă parcare.
De pe terasă vă puteți bucura de priveliștea muntelui sau relaxa la lumina lunii.
La 5 minute de mers în plimbare ajungeți la cascadele din Theologos.

În pitorescul sat de munte Theologos, unde se ajunge pe un drum foarte bun, din Potos. Distanța între Potos și Theologos este de 11 km, parcurși în aproximativ 15 minute cu mașina.

Este o cazare ideală pentru relaxare, iar în insula distanțele față de cele mai interesante atracții sunt relativ mici, pentru a ajunge rapid la plaje renumite, obiective turistice și în alte locuri faimoase pentru peisajele lor. Vizitați celelalte sate pitorești și numeroasele plaje frumoase prin care este renumită insula Thassos. Natura, plajele cu nisip, istoria bogată și siturile arheologice nu vă vor lăsa timp să vă plictisiți.

Date de contact Dream House:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/xAGcpCmysLMTTSwR8
Theologos

Rezervări
Email: dreamhousetheologos@gmail.com
Telefon: +30 6943 455 016 (Viber, WhatsApp sau apel)

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - locație liniștită, departe de trafic și agitația zilnică, priveliște montană; - aproape de cascadele pitorești din Theologos; - casă renovată, cu dotări moderne; - parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos