Coastal Charm

Casă de vacanță la 100 m de Golden Beach

Coastal Charm, o casă de vacanță confortabilă, cu 3 dormitoare, la 100 m de Golden Beach

Coastal Charm este o frumoasă maisonette, situată în Skala Panagia, la doar 100 m de plaja Golden Beach, renumită pentru nisipul fin și intrarea lină în apă.
Sunt trei dormitoare, două băi, bucătărie mare cu toate dotările si living spațios. In living sunt două canapele extensibile și un șemineu.
Vila are suprafața de 130 m². În dormitorul 1 sunt 2 paturi de o persoană, în dormitorul 2 este un pat dublu mare, în dormitorul 3 este un pat dublu mare, iar în living sunt trei canapele extensibile. Se pot caza până la nouă persoane.
Facilități și dotări:
Aer condiționat
WiFi gratuit
Televizor cu ecran plat
Bucătărie
Vedere la mare
Șemineu
Uscător de păr
Balcon
Patio
Terasă
Parcare
Aveți la dispoziție toate dotările pentru o vacanță confortabilă.

Skala Panagia este o destinație de vacanță excelentă, având renumita plajă Golden Beach, cu zone amenajate cu beach-baruri și sporturi nautice, cu nisip fin și intrare lină în apă. In apropiere sunt pitoreștile sate de munte Panagia și Potamia, pentru vizite relaxante, după dimineți de stat la soare. Capitala Limenas se află 15 km, aici având multiple posibilități de distracție, taverne renumite și magazine.

Date de contact Coastal Charm:

Skala Panagia
Rezervări
E-mail: sotiriaxatz@yahoo.gr
Tel.: +30 697 227 1445

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la 100 m de Golden Beach, plaja cu nisip fin și intrare lină în apă; - spațiu generos, confort: 3 dormitoare, bucătărie mare și living spațios; - priveliște panoramică la mare, patio, grădină, terasă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos