Axion Esti Cruises

Croaziere din Limenaria - o zi de vacanță, de neuitat – pe mare

O zi de vacanță, de neuitat – pe mare, cu Axion Esti Cruises – aventură, distracție, peisaje inedite  și bălăceală în apele de smarald – croaziere, cu plecare din portul Limenaria

Thassos Daily Cruises este o companie locală, de familie, cu sediul în Limenaria, care organizează croaziere de grup și private în zona de sud a insulei Thassos, către cele mai frumoase plaje și inedite peisaje marine.

Axion Esti este un vas ce aparține Thassos Daily Cruises – o companie locală, de familie, cu sediul în Limenaria, care organizează croaziere de grup și private în zona de sud a insulei Thassos, către cele mai frumoase plaje și inedite peisaje marine.

„Axion Esti” este un vas tradițional din lemn, de tip Trehantiri, construit în Ierisos, Halkidiki în anul 1988. Este realizat în întregime din lemn de pin. Are o particularitate: este mai lat decât alte bărci de acest tip, fiind conceput și construit ca navă de pasageri, investindu-se în special în asigurarea stabilității și a confortului. Are două punți deschise, spațioase, special amenajate pentru confortul a 60 de persoane, un bar și 2 WC-uri.

„Axion Esti”, un nume de mare semnificație, cinstind sfânta icoană a fecioarei Maria, cunoscută sub numele de „Axion Estin”.

În viața liturgică a Bisericii, termenul „Axion Esti(n)” se referă la imnul Fecioarei Maria, care se cântă în cursul Sfintei Liturghii, imediat după sfințirea pâinii și a vinului.

Acum câteva cuvinte despre căpitanul Giannis. Fiu al unui căpitan de mare, a învățat de mic să iubească marea și acesta a fost calea pe care a ales-o pentru cariera sa, fiind de -a lungul timpului căpitan pe mai multe vase de tip bulk carrier, cum ar fi „panamax”, „mini cape”, „cape size” și „VLOC”.

CROAZIERE – rutele pot diferi, în funcție de condițiile meteorologice, pentru deplina dvs. siguranță și relaxare

Croaziera de zi, plecare la ora 09:00, din portul vechi Limenaria, 7 ore cu aproximativ 4 opriri. Ruta principală este de la Limenaria la Alyki. Pe parcursul acestei croaziere memorabile, veți întâlni peisaje naturale extraordinare, situri istorice frumoase, stânci despicând apele, peșteri marine și animale sălbatice marine. Nu uitați să vă aduceți costumul de baie, pălăria, prosopul, o jachetă lejeră și echipamentul de snorkeling!
Se asigură:
Mic dejun ușor
Prânz (carne proaspătă la grătar, salata, tzatziki, răcoritoare)
Mâncăruri vegetariene/vegane dacă sunt solicitate în prealabil.
Barcă cu motor pentru transportul clienților noștri la și de la țărm
Veste de salvare
Plecare: 09:00 Port Vechi Limenaria
2 opriri de dimineață: 30 de minute pentru înot sau pescuit
Oprire de prânz: 1,5 ore pentru a vă bucura de relaxare la bord sau pentru a vizita plaja cu barca noastră cu motor, înainte de a lua masa
O oprire după-amiaza: 30 de minute pentru înot
Întoarcere: în Portul Vechi Limenaria la ora 15:30

”Încercăm în acest interval să vă oferim o experiență “altfel” însoțită de muzică bună grecească și de povești despre locurile pe care le vedeți.”

La bordul vaporului Axion Esti vă întâmpină un echipaj condus de Căpitan Giannis, dornic să vă arate insula din alta perspectiva decât de pe uscat.

Croaziera la apus de soare la 18:00, 3 ore cu aproximativ 2 opriri.  Ruta principală este de la Limenaria la Tripiti și Kefalas. Îmbarcați-vă la „Axion Esti” pentru o după-amiază de distracție și relaxare. Sau pur și simplu admirați incredibilul apus de soare în timp ce savurați o băutură.
Plecare: ora 18:00 Portul Vechi Limenaria
2 opriri după-amiaza: 30 de minute pentru înot
Întoarcere: în Portul Vechi din Limenaria

Croazieră privată/evenimente
Fie că este vorba de o zi de naștere, o petrecere a familiei și prietenilor, o nuntă, un eveniment corporativ sau o întâlnire de socializare, „Axion Esti” vă poate fi la dispoziție exclusiv – pentru o dimineață, după-amiază sau seară de neuitat.

Bucurați-vă de mare și vacanță, relaxați-vă și creați momente memorabile în croaziere organizate de Axion Esti Cruises!

Date de contact Axion Esti Cruises

Localizare: https://maps.app.goo.gl/ozdyYGcaq9YEjqst7
Limenaria
Website: https://thassosdailycruises.gr
Facebook: https://www.facebook.com/p/Thassos-Cruises-Axion-Esti-100057085136281

Rezervări
Website: www.thassosdailycruises.gr – BOOK ONLINE by any CARD or PAYPALL
Telefon 1:  +30 6944 589 812  (apel – Viber – WhatsApp )
Telefon 2:  +30 6946 291 644  (apel – Viber – WhatsApp )
Telefon 3:  +30 6988 271 446  (apel – Viber – WhatsApp )
E-mail: info@thassosdailycruises.gr
Puteți rezerva și în magazinul “My fishing store” – Limenaria, localizare
https://maps.app.goo.gl/eJ3G8JUvs89HZ5gS6

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - distracție, atmosferă relaxată, peisaje, bălăceală; - spațiul pe vas este mare, asigurând confortul; - căpitanul Giannis este un profesionist, pasionat de mare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos