1905 RestoBar

Elegant și rafinat - creativitate gourmet

1905 RestoBar – rafinament, savoare autentică, bucătărie mediteraneană creativă, un local elegant pe faleza din Limenas

RestoBar 1905 este un local elegant și rafinat, amplasat într-o clădire cu arhitectură remarcabilă, pe faleza din Limenas, în fața portului privat.

”Bucătarii noștri experimentați creează specialități internaționale cu arome unice. Relaxați-vă cu bucătăria gourmet și cocktailuri semnătură sau tonice de preparate natural, toate însoțite de muzică frumoasă și priveliști superbe asupra orașului.”

Explorați opțiunile rafinate de a lua masa, cu specialități din bucătăria grecească, toate pregătite din ingrediente din surse locale, combinate perfect cu băutura preferată.

Savurați arome autentice, realizate cu cele mai bune produse locale, aducând savoarea Greciei la masa dumneavoastră.

Bucătărie mediteraneană creativă

”Excelența culinară a făcut de multă vreme parte din experiența RestoBar 1905. Barul și restaurantul acoperă o varietate de tradiții culinare, de la bucătărie rafinată și imaginativă la cea exotică, pasiunea noastră pentru mesele gourmet vă conduc papilele gustative în diferite tărâmuri senzoriale. Bucătarii și somelierii noștri sunt dovada excelenței.”

”Seri rafinate la barul nostru. Pășiți în barul 1905 și bucurați-vă de arome rafinate și de experiențe excepționale. Barmanii noștri talentați creează fiecare băutură cu grijă, făcând din fiecare înghițitură o călătorie a gustului.”

Localul este situate într-o clădire cu arhitectură remarcabilă și design contemporan, toate integrate cu măiestrie în atmosfera și peisajul local.

Localul servește Mic dejun, Brunch, Prânz, Cină, Desert
Orar: 9:00 – 1:00

Iar pentru un sejur rafinat, 1905 Boutique Apartments Hotel, adults only, vă oferă o cazare de lux, o îmbinare perfectă între cadrul natural marin și interioarele cu amenajări și decorațiuni lucrate manual.

1905 Boutique Apartments

Date de contact RestoBar 1905:

Rezervări
Telefon: (+30) 25930 023976
Mobil: (+30) 698 315 2415
E-mail: info@1905room.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - locație remarcabilă cu vedere panoramică asupra portului privat; - bucătari experimentați, specialități internaționale, bucătărie mediteraneană creativă; - atmosferă elegantă și rafinată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos