1905 Boutique Apartments

Un sejur plin de creativitate și cultură

Experimentați luxul rafinat în inima insulei Thassos, la 1905 Boutique Apartments: apartamente elegante, cu vedere la mare, servicii personalizate

1905 Boutique Apartments este un mic hotel de apartamente de lux, adults only, situat în capitala insulei Thassos, Limenas.

Sunt 4 apartamentele de lux, cu mobilier unicat, realizat local, artizanal.

”Vă oferim un refugiu privat în inima insulei. Experimentați un amestec unic de servicii profesionale și confort ca acasă. Vă oferim cu mândrie o gamă completă de facilități și servicii gratuite, care vă asigură tot ce aveți nevoie pentru un sejur inspirat.”

“Evadați în Paradisul insulei Thassos! Bine ați venit la sanctuarul nostru discret din Thassos, unde tradiția întâlnește confortul modern, în mijlocul naturii. Suitele noastre boutique, cu cele patru concepte unice, vă invită să vă cufundați în istoria și farmecul cultural al insulei. Inspirate de peisajele senine ale insulei, fiecare cameră este un refugiu de liniște, îmbinând eleganța contemporană cu farmecul grec atemporal.”

Explorați opțiunile rafinate de cazare și găsiți spațiul perfect pentru sejurul dumneavoastră.

Selectați suita ideală pentru dvs. Evadați într-o insulă paradisiacă uimitoare, unde visele devin realitate. Experimentați combinația perfectă de cultură, natură, ape cristaline și bucătărie rafinată. Cufundați-vă în calitățile rejuvenante ale mării, departe de tulburările vieții de zi cu zi, cu vederi uluitoare la mare și brize senine de coastă.

Toate camerele au baie din marmură unică, sunt dotate cu duș. Alte dotări: televizor plat, WIFI gratuit și minibar. În plus, toate camerele sunt dotate cu aparat de cafea Nespresso, aer condiționat și servicii de concierge.

Toate apartamentele au vedere la mare.

Toate cele patru apartamente au un pat dublu și o canapea și pot găzdui 2 – 3 oaspeți.

NOSTOS, 30,15 mp. „Νόστος” (nostos) se traduce prin „întoarcere acasă”. Este adesea asociat cu întoarcerea eroilor în patria lor după călătorii lungi sau aventuri. Se asociază frecvent cu nevoia de a reveni la rădăcinile cuiva, de sentimentul de familiaritate și de securitatea oferită de patria sa.

PHOS, 26,25 mp. „Φως” (phos) se traduce prin „lumină”. Simbolizează iluminarea, adevărul și înțelepciunea, ghidând indivizii către înțelegere, perspicacitate și trezire spirituală, transcendend ignoranța și incertitudinea.

DEOS, 28 mp. „Δέος” (deos) se traduce prin „awe” în engleză. Transmite un sentiment de respect, reverență sau admirație față de ceva sau cineva, adesea în legătură cu un sentiment de absolut sau supranatural.

PNOE, 21,15 mp. „Πνοή” (pnói) se traduce prin „respirație”. Poate fi interpretat ca un simbol al vieții, al existenței și al spiritualității umane. Reprezintă trecerea energiei și a forței vitale prin organismul uman, precum și legătura umanității cu spiritul sau nevăzutul.

Luxul meselor în cameră. Savurați toate felurile de mâncare în confortul camerei dvs.

Este disponibil Room service, de la RestoBar 1905.
Micul dejun inclus în prețul cazării. Servicii: Brunch, Prânz, Cină, Desert

1905 RestoBar

Alegeți luxul și bunul gust – o cazare de lux, o îmbinare perfectă între cadrul natural marin și interioarele cu amenajări și decorațiuni lucrate manual.

Date de contact 1905 Boutique Apartments:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/AudNYwDcLxFv65TN7
Augustou Theologiti, Limenas
Facebook: 1905 Boutique Apartments
Instagram: https://www.instagram.com/nineteen.o.five/

Rezervări
Email: info@1905room.com
Telefon: +30 25930 023976
Mobil: +30 698 315 2415

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - lux și rafinament în apartamente boutique cu vedere la mare; - experiență personalizată într-un cadru intim și exclusivist, adults only; - interioare rafinate, mobilier unicat și servicii personalizate; - locație centrală în capitala Thassos, aproape de principalele atracții.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos