Villa Minore

Lux și confort

Villa Minore, în Prinos –  o vilă nouă, luxoasă și confortabilă, cu 4 dormitoare, living, bucătărie complet utilată, curte mare cu grătar.

Villa Minore este o vilă privată de lux situată în Prinos, la doar 2 kilometri de plaja din Skala Prinos.

Vila este o construcție nouă, cu parter și etaj, cu suprafața de 188 m2. Are 4 dormitoare, 2 băi și un WC și poate găzdui confortabil până la 8 persoane.

La parter este un living mare, unde confortul se întâlnește cu eleganța. Spațiul este amenajat cu 3 canapele supradimensionate, perfecte pentru a vă relaxa cu familia sau pentru vă a distra cu oaspeții. Este tip open space, conectat cu zona amenajată pentru preparat și luat masa.

Zona de bucătărie este spațioasă și complet utilată, cu tot ce aveți nevoie pentru prepararea meselor: plită, cuptor, cuptor cu microunde, frigider mare, congelator, fierbător electric, espressor.

Tot la parter se află o cameră mică, dotată cu o canapea extensibilă, perfectă pentru copii sau musafiri.

La etaj se află trei dormitoare, fiecare dotat cu un pat dublu. Baia principală este spațioasă, confortabilă, dotată cu cadă cu jacuzzi. Unul dintre dormitoare are o baie privată.

Alte dotări

aer condiționat, WiFi, televizor, cafetieră, prăjitor de pâine, plită electrică, cuptor, ustensile de bucătărie, șemineu, baie cu jacuzzi, uscător de păr, plase insecte.

Curtea vilei este mare, frumos amenajată cu o masă de piatră și bănci din lemn, unde vă puteți relaxa sau lua masa. În curte este și o bucătărie cu grătar.

Vila dispune de 3 locuri de parcare.

Date de contact Villa Minore:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/RYLkNXxUkMTCQkJp9
Prinos
Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=61556947740049
Instagram : https://www.instagram.com/villaminore?igsh=bHloMnhmZnU5aWR6

Rezervări
Email: villaminore@gmail.com
Telefon: +30 6945 192 484 / +30 6949 725 922

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - vilă privată de lux, găzduiește confortabil până la 8 persoane; - bucătărie mare complet utilată; - living mare cu canapele supradimensionate, perfect pentru relaxare; - curte mare cu masă și bucătărie exterioară cu grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos