Blionis (Μπλιώνης) Patisserie

Dulce și bun, tradiție la malul mării

Blionis Patisserie, delicii dulci și priveliștea mării, pe faleza din Limenaria. Relaxați-vă într-o ambianță plăcută și descoperiți înghețata artizanală, pregătită cu pasiune, pentru gusturi alese.

Blionis Patisserie vă așteaptă  pe faleza din Limenaria, cu acces facil și din pasajul pietonal, pentru a vă bucura de ceva dulce și bun, într-o atmosferă marină.

Dimineața începeți cu un mic dejun rafinat, aici având o varietate bogată de opțiuni, de la plăcinte calde abia scoase din cuptor și dulciuri proaspete, la sucuri naturale revigorante. Savurați celebrele LOUKOUMADES din Limenaria, alături de o cafea aromată și fresh-uri, în timp ce vă bucurați de priveliștea mării.

La orele amiezii sau seara, alegeți din oferta diversificată, dulciuri pregătite cu pasiune și ingrediente proaspete. Relaxați-vă în ambianța plăcută și încheiați experiența cu o băutură răcoritoare sau un cocktail personalizat.

Nu uitați să încercați înghețata artizanală, preparată exclusiv la Blionis Patisserie, folosind lapte proaspăt și o varietate impresionantă de ingrediente naturale, pentru cele mai pretențioase gusturi.

O gamă variată de torturi speciale vă așteaptă sau puteți comanda exact tortul dorit.

Bucurați-vă de ceva dulce – o experiență gastronomică autentică în inima Limenariei. Delicii unice și amintiri dulci din vacanță!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57661
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/blionis

Comenzi
Tel.: +30 2593 051770

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - varietatea de prăjituri proaspete și dulciuri tradiționale din ingrediente naturale; - amplasarea pe faleză și ambianță plăcută; - plăcinte calde, cafea bună și sucuri naturale; - loukoumades și înghețata artizanală.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos